Vacature Docent Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Hubertus & Berkhoff

Naam school
Hubertus & Berkhoff
Contactpersoon
Mevr. G. Brandt
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
VMBO, Mavo
Beschrijving
Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool is gevestigd in een gloednieuw schoolgebouw op de Zuidas in Amsterdam. De school beschikt over twee lesrestaurants en een Grand Café waar de leerlingen kunnen oefenen in de praktijk. Deze zijn toegankelijk voor gasten buiten de school. De school heeft een jarenlange traditie als leerschool voor horeca, bakkerij en toerisme. Hubertus & Berkhoff biedt vmbo basis- en kaderopleidingen met veel individuele aandacht en ambachtelijk vakmanschap. De school telt circa 550 leerlingen.

In het nieuwe gebouw wordt de kleinschaligheid gewaarborgd door de verdeling van onderbouw en bovenbouw. Leerlingen en docenten kennen elkaar goed en dat geeft een veilig gevoel.

De kaderberoepsgerichte leerweg bieden we ook aan in tweetalig onderwijs (TTO) waarbij 30% van de lessen in het Engels worden gegeven.

De Hubertus & Berkhoff maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 11 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
14-4-2017
Met ingang van
1 augustus 2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Ben jij die docent Nederlands met affiniteit met het vak bakken en horeca waarbij je past bij onze culinaire vakschool de Hubertus & Berkhoff? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het betreft een aanstelling van 1 augustus 2017 tot 1 augustus 2018 met uitzicht op een vast contract.

Wat ga je doen als docent Nederlands?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen Nederlands in de onder- en bovenbouw. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente prestaties van onze school en leerlingen.

Naast het lesgeven is jouw bevlogen inbreng van belang. Samen met je collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma/doorlopende leerlijnen op onze school.
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.

Wat vragen wij van je?
  •  2e graad bevoegdheid Nederlands;
  •  Pedagogisch en didactisch bekwaam;
  •  Aantoonbare ervaring met VMBO klassen;
  •  Bij voorkeur ervaring met examenklassen
  •  Flexibiliteit
  •  Bevlogenheid!

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering. Daarnaast bieden wij je een salaris binnen schaal LB en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VO.

Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijvova.nl.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 8 mei 2017, via Meesterbaan, via het online sollicitatieformulier op onze eigen website òf per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 17/18 - 006.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures