Vacature Docent Nederlands 2e graads in Eindhoven

Onderwijs

Over Augustinianum

Naam school
Augustinianum
Contactpersoon
Zie functieomschrijving
Plaats
Eindhoven
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Augustinianum vind je op: augustinianum.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
13-4-2017
Met ingang van
1 augustus 2017
Referentienummer
2489
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Ben jij docent Nederlands in het tweedegraads vakgebied? Wil je per 1 augustus 2017 aan de slag op een kleinschalige havo/vwo-school in Eindhoven? Solliciteer dan direct!
 
Vacature: Docent Nederlands 2e graads.
School en locatie: Augustinianum in Eindhoven.
Ingangsdatum: 1 augustus 2017.
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Dienstverband: Parttime/fulltime, 0,8 - 1,0 fte.
Salaris: Schaal LB, maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
 
Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onderbouw van het havo/vwo.
 
Jouw profiel
Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands. Je past goed bij de cultuur van het Augustinianum. Van jou verwachten we dan ook openheid, collegialiteit en relativeringsvermogen.
 
Jouw werkplek
Ieder talent voelt zich thuis!
 
Het Augustinianum is een brede kwaliteitsschool voor havo, atheneum en gymnasium met ruim 1000 leerlingen en 105 medewerkers.
Naast het reguliere vakkenpakket bieden wij volop ruimte aan talent. We gaan uit van verschillen en doen daarmee recht aan al onze leerlingen. We zetten bijv. de iPad in als hulpmiddel binnen een gedifferentieerd klassenklimaat en dagen kinderen uit hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
 
De school maakt onderscheid tussen enerzijds de reguliere lessen en anderzijds de activiteiten binnen de AugAcademie. De basislessen worden gegeven tot maximaal het 7e lesuur. Binnen de AugAcademie (8e en 9e uren) kunnen de leerlingen iedere dag keuzes maken uit een breed palet van extra activiteiten die gericht zijn op verbreding, verdieping en ondersteuning.
 
Wij zoeken innovatieve collega’s die leerlingen begeleiden vanuit hun eigen creativiteit en talenten. Als docent ben je een teamplayer en heb je oog en gevoel voor onze school als gemeenschap. Een gedegen vakinhoudelijke kennis beschouwen wij als vanzelfsprekend en pedagogisch leiderschap waarbij je uitgaat van verschillen is een must.
 
Voor meer informatie: www.augustinianum.nl.
 
Ons aanbod
Het betreft een parttime of fulltime baan (0,8 - 1,0 fte) die bij goed functioneren uitzicht biedt op een vast dienstverband.
Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.978 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Ook een fiscaal aantrekkelijk fitnessabonnement bij een sportschool in de buurt behoort tot de mogelijkheden.
 
Het Augustinianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer N. van Beek
Functie: Teamleider
Telefoon: 040 - 211 10 69

Tijdens de meivakantie (van 22 april tot en met 7 mei 2017) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via p.vanbeek@augustinianum.nl.
(Let op: Sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.)
 
Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures