Vacature Docent Nederlands 2e graads in Duiven

Onderwijs

Over Candea College

Naam school
Candea College
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Duiven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Het Candea College (vmbo, havo en vwo) is de brede scholengemeenschap voor Duiven, Loo, Groessen, Westervoort, Giesbeek en Lathum. Het Candea College is georganiseerd in vier opleidingen (vmbo-(s)bb/kb, vmbo-gt, havo en vwo. Elke opleiding staat onder leiding van een opleidingsdirecteur en heeft een eigen docententeam en leshuis. Samen zorgen zij ervoor dat van de brugklas tot en met het eindexamen wordt gewerkt vanuit één onderwijskundige visie. Kenmerkend is de nauwe samenwerking met de basisscholen en de intensieve begeleiding. De school kent twee richtingen binnen de havo (havo-art en havo-technasium) en drie richtingen binnen het vwo: atheneum, gymnasium en technasium. Deze laatste vwo-richting onderstreept de sterke bèta/techniek-poot van het Candea College.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
13-4-2017
Met ingang van
01-08-17
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
HET CANDEA COLLEGE  ZOEKT
2e graads docent Nederlands 0,6 - 0,8 fte

DE UITDAGING
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een enthousiaste docent Nederlands 2e graads  voor 15 à 21  lesuren. Je levert vanuit je vakexpertise een bijdrage aan het onderwijskundig klimaat binnen de opleiding. Je verzorgt (plus-)lessen in de onderbouw gt, havo en vwo. Daarnaast krijg je een rol als mentor.
 
DE OMGEVING
Je wordt geplaatst in het opleidingsteam havo. Dit betekent dat je terechtkomt in een ervaren team. Het uitgangspunt van het onderwijs binnen de afdeling is het creëren van een uitdagende, veilige leeromgeving, waar leerlingen actief en zelfstandig kunnen werken en actueel en samenhangend onderwijs wordt aangeboden.

JOUW PROFIEL
Je bezit een tweedegraads bevoegdheid Nederlands. Je hebt affiniteit met gt-, havo- en vwo-leerlingen en je weet leerlingen te enthousiasmeren voor je vak.  Je gaat resultaatgericht en planmatig te werk.
Daarnaast beschik je over vakinhoudelijke kennis en draag je bij aan een gezond pedagogisch en didactisch klimaat.
 
WIJ BIEDEN
Het Candea College is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe.
Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een Virtueel Ontwikkelings Centrum (www.voc-quadraam.nl).
 
Het betreft een dienstverband voor de duur van één jaar wegens een tijdelijke vacature. De functie wordt gewaardeerd conform de cao-vo.
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.601,00 en maximaal € 3.978,00 bruto per maand op basis van een volledig dienstverband.
 
GEïNTERESSEERD?
Meer informatie over de school vind je op www.candea.nl. Telefonische inlichtingen kun je inwinnen bij Debby Kok, opleidingsdirecteur havo, telefoon: 0316-367800.

Je kunt tot uiterlijk 8 mei 2017 reageren op deze vacature. De gesprekken vinden plaats in week 19 of 20. 
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern open gesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures