Vacature Docent Nederlands 1e graads in Nijmegen

Onderwijs

Over Kandinsky College Nijmegen

Naam school
Kandinsky College Nijmegen
Contactpersoon
Mevr. I. van der Meijden
Plaats
Nijmegen
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Kandinsky College is een school voor mavo, (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo en (tweetalig) gymnasium die leerlingen een venster op de wereld wil bieden. De school staat voor hoogwaardig onderwijs in een veilige leef- en leeromgeving. Een school die niet alleen voor, maar ook van de leerling is, een school met ruimte voor eigenheid en voor ieders talent. Op 18 januari 2016 heeft de school voor het vierde achtereenvolgende jaar het predicaat Excellente School gekregen voor MAVO, HAVO en VWO. Deze keer zijn de predicaten 3 jaar geldig! 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads 
Plaatsingsdatum
13-4-2017
Met ingang van
1 augustus 2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7000
Aantal uren
15 lesuren
Omschrijving
Scholengroep Rijk van Nijmegen is een bestuurlijk samenwerkingsverband van een aantal scholen voor VO in Nijmegen en omgeving: het Canisius College, het Kandinsky College, Jorismavo, Pontem College, het Rijks vmbo campus en NSG Groenewoud.

Kandinsky College Nijmegen is op zoek naar een docent Nederlands 1e graad. Bij voorkeur beheerst docent de Engelse taal i.v.m. onze tweetalige afdeling. Het betreft een tijdelijke vacature voor het hele schooljaar 2017-2018.  Inschaling vindt plaats conform CAO-VO in schaal LB.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Ineke van der Meijden op telefoonnummer 024-3594422. Reacties bestaande uit een CV en een bondige motivatie ontvangen wij graag uiterlijk 7 mei 2017 en uitsluitend via www.meesterbaan.nl (via onderstaande link).

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures