Vacature Docent natuur & scheikunde (NASK, 22 lesuren, 1 fte) in Den Helder

Onderwijs

Over Scholen aan Zee

Naam school
Scholen aan Zee
Contactpersoon
Mevr. de Regt
Plaats
Den Helder
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent natuur & scheikunde (NASK, 22 lesuren, 1 fte) 
Plaatsingsdatum
17-3-2017
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 fte
Aantal uren
22 lesuren
Omschrijving
Ben je op zoek naar een unieke werkplek?
Scholen aan Zee heeft 'm!
 
Voor de toekomst van onze leerlingen willen wij echt het verschil maken. Scholen aan Zee werkt daarom aan een innovatief leerklimaat, talentontwikkeling, persoonlijke leerroutes en maatwerk. Op de scholen Beroepsonderwijs aan Zee, Mavo aan Zee, Lyceum aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College wordt onderwijs gegeven aan zo’n 2.800 leerlingen. Scholen aan Zee biedt uitdagend onderwijs met een sterke digitale kern en fantastische faciliteiten, goed geoutilleerde schoolgebouwen en sporthallen.
 
Om leerlingen ook buiten de schoolcontext te laten leren, werkt Scholen aan Zee intensief samen met externe stakeholders in een Community College.

Beroepsonderwijs aan Zee 
Beroepsonderwijs aan Zee is met ruim 750 leerlingen verdeeld over twee moderne vestigingen: één in Den Helder en één in Julianadorp. Docenten werken in teams die rond de leerling georganiseerd zijn. Onderwijskundig is de school volop in ontwikkeling. Speerpunten zijn individuele leerroutes, vernieuwd vmbo en digitalisering. We zijn een moderne en kleinschalige school, waarin eigen verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid en respect centraal staan. De leerling kan zich optimaal ontwikkelen, omdat we goed onderwijs geven en er veel ondersteuning en begeleiding is. Naast de schoolvakken is er ook veel ruimte voor creativiteit, sport en cultuur.

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

DOCENT NATUUR & SCHEIKUNDE m/v (0,5 - 0,6 fte)

De functie

Als docent NASK verzorg je lessen aan leerlingen van alle leerjaren van het beroepsonderwijs. Hierbij zet je jouw digitale vaardigheden in om uitdagend onderwijs te verzorgen. Hiernaast evalueer je het lesprogramma en stel je dit waar nodig bij. Elke docent is verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan het duurzaam implementeren van een pedagogisch klimaat waarin rust, veiligheid en wederkerigheid kenmerkend zijn. Als docent NASK verzorg je het onderwijs vanuit een team met docenten en onderwijsassistenten.

 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een gepassioneerde, ervaren en creatieve docent met aantoonbare praktische ervaring. Je bent in staat leerlingen het vak op uitdagende wijze over te brengen en maakt hierbij gebruik van digitale hulpmiddelen. Hiernaast ben je in het bezit van competenties als samenwerken, adaptief vermogen, innovatievermogen en omgevingsbewustzijn. Je bent in het bezit van een passende tweedegraads bevoegdheid.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De benoeming
Scholen aan Zee biedt je een uitdagende omgeving met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Je kunt gebruik maken van faciliteiten passend bij jouw functie. Je wordt benoemd in een passende salarisschaal volgens de cao VO afhankelijk van opleidingsachtergrond en werkervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Peter Helderman, directeur Beroepsonderwijs, telefoon (0223) 540220 of p.helderman@scholenaanzee.nl.

Sollicitatie
Je kunt je sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie, tot en met 15 juni a.s. insturen door op de knop Solliciteren te klikken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures