Vacature Docent Nederlands 1e graads (0,5 - 0,8 fte) in Den Helder

Onderwijs

Over Scholen aan Zee

Naam school
Scholen aan Zee
Contactpersoon
Mevr. Vera Stobbelaar
Plaats
Den Helder
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graads (0,5 - 0,8 fte) 
Plaatsingsdatum
17-3-2017
Met ingang van
04-09-2017
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,8 fte
Omschrijving
Ben je op zoek naar een unieke werkplek?
Scholen aan Zee heeft 'm!
 
Voor de toekomst van onze leerlingen willen wij echt het verschil maken. Scholen aan Zee werkt daarom aan een innovatief leerklimaat, talentontwikkeling, persoonlijke leerroutes en maatwerk. Op de scholen Beroepsonderwijs aan Zee, Mavo aan Zee, Lyceum aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College wordt onderwijs gegeven aan zo’n 2.800 leerlingen. Scholen aan Zee biedt uitdagend onderwijs met een sterke digitale kern en fantastische faciliteiten, goed geoutilleerde schoolgebouwen en sporthallen.
 
Om leerlingen ook buiten de schoolcontext te laten leren, werkt Scholen aan Zee intensief samen met externe stakeholders in een Community College.

Lyceum aan Zee 
Lyceum aan Zee is een ambitieuze school met ruim 1300 leerlingen verdeeld over twee moderne vestigingen: één in Den Helder en één in Julianadorp. Onderwijskundig en organisatorisch is het thema de komende jaren 'verbeteren, vernieuwen en borgen' met intensieve aandacht voor de kwaliteit van de lessen en begeleiding van onze leerlingen. We zoeken docenten die in staat zijn in te spelen op de uiteenlopende leerbehoeften van onze leerlingen. Samenwerken, van elkaar leren en je eigen grenzen verleggen zijn kernbegrippen. Docenten werken zowel in teams rondom de leerling als in secties voor afstemming van leerstof en vaardigheden.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
De functie
Als docent Nederlands verzorg je lessen aan de bovenbouw van het lyceum. Hierbij zet je jouw digitale vaardigheden in om uitdagend onderwijs te verzorgen. Hiernaast evalueer je het lesprogramma en stel je dit waar nodig bij.

Functie-eisen
Je bent een gepassioneerde docent Nederlands met aantoonbare ervaring met havo- en vwo-leerlingen. Je bent in staat leerlingen het vak op uitdagende wijze over te brengen en maakt hierbij gebruik van digitale hulpmiddelen. Hiernaast ben je in het bezit van competenties als samenwerken, adaptief vermogen, innovatievermogen en omgevingsbewustzijn. Je bent in het bezit van een eerstegraad bevoegdheid Nederlands.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De benoeming
Scholen aan Zee biedt je een uitdagende omgeving met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Je kunt gebruik maken van faciliteiten passend bij jouw functie. Je wordt benoemd in een passende salarisschaal volgens de cao VO. Dat betekent dat afhankelijk van opleidingsachtergrond en werkervaring een benoeming in LC of LD mogelijk is.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie kun je contact opnemen met Marianne Pot, directeur Lyceum, telefoon (0223) 540202 of m.pot@scholenaanzee.nl.

Sollicitatie
Je kunt je sollicitatie, bestaande uit een CV en motivatie, tot en met 15 juni a.s. insturen door op de knop Solliciteren te klikken.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures