Vacature Docent Lenteschool Nederlands in Amsterdam

Onderwijs

Over Het Studielokaal

Naam school
Het Studielokaal
Contactpersoon
Dhr. Arjan Buijks
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving

Huiswerk- en studiebegeleidingsinstituut "Het Studielokaal" is een jonge, dynamische onderwijsorganisatie, die ruimte geeft aan docenten, leerlingbegeleiders en onderwijskundigen om in een kleinschalige omgeving scholieren en studenten met zorg en aandacht te begeleiden.

Vacature

Functietitel
Docent Lenteschool Nederlands 
Plaatsingsdatum
17-2-2017
Met ingang van
24-4-2017
Soort vacature
Parttime
Omschrijving
Ben je een ervaren en bevoegd docent Nederlands (eerstegraads), houd je van je vak en vind je het leuk om leerlingen die er moeite mee hebben te laten zien dat ze het wel kunnen?

Kom dan onze Lentescholen versterken! 

Het Studielokaal organiseert van 24 april tot en met 21 mei een drietal Lentescholen, op en in samenwerking met een aantal middelbare scholen in Amstelveen, Hoofddorp en Haarlem. 

Als docent ben je didactisch verantwoordelijk voor een groep van gemiddeld 15 leerlingen. Daarnaast wordt je ondersteund door twee assisterende studentbegeleiders. Samen begeleid je gedurende een drie- of viertal dagen, tijdens de vakantie en/of in een aantal opeenvolgende weekenden, je groep leerlingen intensief door de (vooraf door de eigen schooldocenten opgegeven) (deel)onderwerpen of hoofdstukken. Het doel van de Lentescholen is het bijspijkeren van het kennisniveau van leerlingen in de klassen 3 en 4 Havo en 4 en 5 VWO. Leerlingen zijn doorgaans gemotiveerd, omdat de Lenteschool hen alsnog uitzicht geeft op overgang naar een volgende jaarlaag. 

Een dag bij de Lenteschool beslaat in principe een hele schooldag en duurt doorgaans van 9.30 tot 16.00 uur. Heb je interesse? Dan zien we je sollicitatie, voorzien van een korte motivatie en CV, graag tegemoet. Je kunt deze richten aan dhr. Arjan Buijks. Vergeet daarbij niet aan te geven op welke dagen je beschikbaar bent!

De Lentescholen zijn op de volgende data:

Maandag 24 april
Dinsdag 25 april
Woensdag 26 april
Zaterdag 29 april
Maandag 1 mei
Dinsdag 2 mei
Woensdag 3 mei
Donderdag 4 mei
Zaterdag 6 mei
Zondag 7 mei
Zaterdag 13 mei
Zondag 14 mei
Zaterdag 20 mei
Zondag 21 mei

Let op: de definitieve groepssamenstellingen worden begin april bekend gemaakt. Pas dan kunnen wij een definitief rooster maken en inherent daaraan jou bevestigen op welke datum en op welke locatie we je kunnen inzetten. We doen er uiteraard alles aan om dit proces zoveel mogelijk te bespoedigen, zodat je in een zo vroeg mogelijk stadium uitsluitsel hebt over je rooster.  

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures