Vacature Docent NaSk-1 voor 0,6 - 1,0 FTE vac.nr. 39-13 in Boxtel

Onderwijs

Over Baanderherencollege

Naam school
Baanderherencollege
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Boxtel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Baanderherencollege onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. De leer- en leefomgeving is zodanig dat de leerling zich er thuis voelt. Hij wordt aangesproken op zijn talenten en begeleid naar een zelfstandige wereldburger. Respect voor elkaar en een veilige schoolomgeving zijn daarbij belangrijk. Onze slogan voor leerlingen, ouders en personeel is: Je telt mee op het BHC.
Bijzonderheden
Het Baanderherencollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent NaSk-1 voor 0,6 - 1,0 FTE vac.nr. 39-13 
Plaatsingsdatum
25-1-2017
FTE
.6
Omschrijving
Het Baanderherencollege-VMBO onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. Doordat wij de leerling goed kennen is bijvoorbeeld de kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding hoog. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
- De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor mentor en de korte lijnen tussen
school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
- Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren
gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.
Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO. In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. In de MAVO (theoretische leerweg) is ook de sector Landbouw mogelijk. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts&Design en Sports & Lifestyle. Het Baanderherencollege werkt nauw samen met het Jacob Roelandslyceum, school voor HAVO en VWO.
Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.
Per 1 augustus 2017 zijn wij op het Baanderherencollege op zoek naar een

Docent NNaSk-1| bepaalde tijd met uitzicht op vast |schaal LB/LC | 0,6 – 1,0 fte

Inschaling LB/LC vindt plaats op grond van aantoonbare expertise, de baanomvang is afhankelijk van overige bevoegdheden.
De docent NaSk-1 maakt deel uit van een vakgroep. Binnen deze vakgroep valt het vak NaSk-1 in alle leerjaren van de MAVO en het kaderberoepsgerichte onderwijs. In de basisberoepsgerichte-leerweg valt ook het vak Mens en Techniek (een geïntegreerd programma van natuurkunde en techniek) onder verantwoordelijkheid van de vakgroep.
In het komend schooljaar is er ruimte voor de doorontwikkeling van de talentlijn Technology voor de MAVO (geïntegreerd programma van natuurkunde en het beroepsgerichte programma PIE).

Uw profiel
• Een sterke affiniteit met de doelgroep (MAVO, VMBO K en B) leerlingen en hun ouders is een pré;
• onze slogan ‘je telt mee op het BHC’ en onze kernwaarde ‘de leerling gekend’ vraagt sterke interpersoonlijke en pedagogische competenties;
• onze kernwaarde ‘persoonlijk presteren’ vraagt onder meer flexibiliteit en het vermogen om te differentiëren in en buiten klasverband.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd kunt u uw sollicitatie richten aan J. van den Berg, directeur onderwijs, via een mail aan ons hoofd personeelszaken mevr. O. van Elderen: o.v.elderen@bhc.nl We zien uw motivatiebrief en CV graag tegemoet.

Informatie
Heeft u inhoudelijke vragen over de vacature neem dan contact op met dhr. J. van den Berg, directeur onderwijs (0411-676924). Voor verdere informatie over de procedure kunt u contact opnemen met mevr. O. van Elderen via o.v.elderen@bhc.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures