Vacature Docent Nederlands 1e of 2e graads in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie functieomschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
10-1-2017
Met ingang van
Per direct
Referentienummer
2410
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,64
Omschrijving
Ben jij een 1e graads docent Nederlands en heb je affiniteit met lesgeven in het vwo? Wil je per direct aan de slag in een klassiek schoolgebouw met moderne onderwijsfaciliteiten? Solliciteer dan op deze vacature!

Vacature: Docent Nederlands,1e of 2e graads.
School en locatie: Etty Hillesum Lyceum, locatie De Boerhaave in Deventer.
Ingangsdatum: Per direct.
Contracttype: Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
Dienstverband: Parttime.
Fte: 0,64 fte.
Salaris: Schaal LC/LB, afhankelijk van bevoegdheid maximaal 4.639 (1e graads) of 3.978 euro (2e graads) bruto per maand bij een volledige baan.
Extra’s: Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onderbouw van het vwo. 
 
Jouw profiel
Je beschikt bij voorkeur over een 1e graads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Ervaren kandidaten met een 2e graads bevoegdheid of kandidaten die studerend zijn voor een 1e graads bevoegdheid zijn ook welkom om te solliciteren. Je hebt affiniteit met vwo-leerlingen.
 
Jouw werkplek
Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een algemeen bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. De instelling bestaat uit zes relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in de stad en gemeente Deventer aanbieden. Locatie De Boerhaave (ruim 950 leerlingen, 95 medewerkers) is een onderbouwschool voor havo, atheneum, gymnasium.
 
Op De Boerhaave worden leerlingen en docenten uitgedaagd de grenzen te verleggen. Dit schooljaar hebben alle brugklassers voor het eerst een laptop bij zich. Het onderwijs in de brugklas heeft als uitgangspunt dat 30% ‘digitaal’ is. Van docenten wordt verwacht dat ze enthousiast digitale leermiddelen inzetten. Dit doen we niet als doel, maar als middel om het onderwijs aantrekkelijker en toekomstgerichter te laten zijn. Een tweede nieuwe ontwikkeling is de start dit schooljaar van het Ecolyceum voor vwo-plusleerlingen.
 
Docenten op De Boerhaave ontwikkelen zich volgens het LeerKRACHT-principe; we maken ons onderwijs met elkaar elke dag een beetje beter. Bij deze ontwikkeling in de school wordt van docenten een actieve deelname verwacht. De Boerhaave hanteert het begrip ‘meesterschap’: wij stimuleren leerlingen om hun talenten te ontdekken en te tonen. De ‘meester’ van deze tijd is de docent die vakkennis heeft en de leerling inspireert om zichzelf te laten zien. Dit gebeurt zowel tijdens de reguliere lessen als tijdens de vele activiteiten die we buiten de lessen om aanbieden. Er zijn projecten, we organiseren excursies en dagen leerlingen uit in onze debatclub, tijdens onze open podia en extra lessen, zoals Bèta Plus, een masterclass Kunst&Cultuur en Cambridge English. Op De Boerhaave mag je boven het maaiveld uitsteken!

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,65 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband.
Conform de CAO VO ontvang je afhankelijk van je bevoegdheid een salaris van maximaal 4.639 euro (LC) of 3.978 euro (LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevrouw M.J. Maters-Lubbers
Functie: teamleider
Telefoon: 0570 - 504 640
 
Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Netwerk: Vacatures onderwijs | Bijbanen | Sport vacatures | Fiscale vacatures | Hydrographic Jobs | Transport Vacatures