Vacature Docent Nederlands - fulltime - parttime in Deurne

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands - fulltime - parttime 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
9-4-2023
Met ingang van
1-8-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

IVO Deurne is een regioschool die midden in de samenleving staat. Een regioschool die bestaat uit vier deelscholen die onderwijs aanbieden van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Vier deelscholen die ieder een eigen identiteit hebben en waarbij de dynamiek van de vier samen leidt tot een kleurrijk en veerkrachtig geheel. Iedere deelschool functioneert zelfstandig, waardoor de eigen identiteit en kleinschaligheid behouden blijft. Zo creëren wij een veilige leeromgeving voor de leerlingen. Tegelijkertijd profiteren de scholen van de onderlinge samenwerking en stabiele basis van IVO Deurne. De school wordt met ingang van het schooljaar 2021-2022 aangestuurd door een rector en twee onderwijsdirecteuren.

IVO Deurne is met ingang van het nieuwe schooljaar voor een van onze deelscholen op zoek naar een: Docent Nederlands (V/M) – 0,8 tot 1,0 fte

Wij vragen: • Een relevante 2e graads bevoegdheid, of bezig met een relevante opleiding; • Een gedreven collega die enthousiasme voor zijn vak uitdraagt, gericht op samenwerking in de vakgroep; • Een collega die affiniteit met de doelgroep heeft.

Een docent: • Waarbij de relatie met de leerling centraal staat; • Die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen aan leerlingen; • Die ICT op een gedifferentieerde wijze weet toe te passen in het vak; • Die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen.

Wij bieden: • Een praktische taakstelling met persoonlijke ontplooiingskansen; • Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer; • Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren; • Functie: docent LB. Salariëring volgens de CAO OMO; • Startdatum: 1 augustus 2023; • Einddatum: 31 juli 2024

Informatie: Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer Bart Peters Te bereiken via e-mail b.peters@ivo-deurne.nl of telefoonnummer 0493-353470.

Solliciteren: Richt uw sollicitatiebrief met CV uiterlijk 9 april 2023 tot Bart Peters, hoofd personeelszaken. Dit kan uitsluitend via het uploaden van uw gegevens op de website van www.omo.nl Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten de we deze vacature.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Over Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne

Adres
Burgermeester Roefslaan 9 , 5753GX Deurne NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne heeft vier deelscholen, een voor gymnasium/atheneum/havo (Peellandcollege)en twee voor vmbo (Alfrinkcollege en Hub van Doornecollege)en een voor praktijkonderwijs (De Sprong). De deelscholen hebben een echte streekfunctie in de Peel.
Bijzonderheden
De Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.