Vacature Docent muziek 0,5 - 0,6 fte in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent muziek 0,5 - 0,6 fte 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
7-5-2023
Met ingang van
1-8-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,6
Omschrijving

Het Eckartcollege Op het Eckartcollege wordt lesgegeven aan ongeveer 1500 leerlingen. De school profileert zich met Technasium, Bèta Challenge Programma (Technologie & Toepassing) en masterclass voor hoogbegaafde leerlingen. Het Eckartcollege is een Brainportschool. In de regio staan de Brainportscholen voor het aanbieden van onderwijs dat leerlingen voorbereidt op de wereld van morgen, waarin een lerend leven essentieel is.

In 20219 heeft het Eckartcollege het predicaat Excellente School voor alle drie de afdelingen ontvangen. Onderwijsdeskundigen erkennen dat het geboden onderwijs en de ondersteuning voor de leerlingen op deze school ruimschoots boven het gemiddelde uitsteekt. Dit predicaat werd verleend op basis van de onderwijskwaliteit, een goede samenwerking met externe partijen en zorgvuldig uitgevoerde ‘op maat’ begeleiding van leerlingen.

Het Eckartcollege staat bekend als een goed georganiseerde school, met goede zorg, begeleiding en structuur voor de leerlingen. Er werken ongeveer 150 medewerkers bij het Eckartcollege. De cultuur wordt in belangrijke mate gekenmerkt door een sfeer van openheid, vertrouwen en betrokkenheid. Kern van de cultuur van het Eckartcollege is dat de verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie wordt belegd. Binnen de afdelingen is sprake van een professionele en zorgzame cultuur. Autonomie van medewerkers wordt, evenals vertrouwen en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, als een groot goed gezien. Qua medewerkerstevredenheid scoort het Eckartcollege al jarenlang uitzonderlijk hoog.

Per 1 augustus 2023 hebben we op het Eckartcollege een functie beschikbaar voor een:
Docent muziek 0,5 – 0,6 fte Wij vragen:

 • een 2e graads bevoegdheid;
 • een gedreven collega die enthousiasme voor het vak uitdraagt en gericht is op samenwerking in de sectie (teamspeler);
 • een collega die affiniteit heeft met de leerlingen in de doelgroep.

Een docent:

 • voor wie de relatie met de leerling centraal staat;
 • die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen aan leerlingen;
 • die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen.

Wij bieden:

 • een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
 • creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
 • salariëring: volgens de CAO OMO;
 • de vacature is op basis van reguliere uren;
 • startdatum: 1 augustus 2023.

Meer informatie: Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met vestigingsdirecteur Nicole Donkers via n.donkers@eckartcollege.nl.

Solliciteren: We zien je sollicitatie graag uiterlijk 7 mei 2023 tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, www.omo.nl. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.

Graag attenderen we je erop dat je alle correspondentie omtrent je sollicitatie aantreft in het persoonlijk account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Eckartcollege

Naam school
Adres
Damocleslaan 3 , 5631KC Eindhoven Noord-Brabant NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Eckartcollege is een school voor Mavo, Havo en Vwo met een Technasium, Bèta Challenge Programma, HaCo en een Masterclass voor hoogbegaafden. Het Eckart is bovendien een Academische Opleidingsschool. Alle afdelingen hebben het predikaat Excellent.
Bijzonderheden
Het Eckartcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.