Vacature Medewerker planning en interne organisatie in Rijswijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker planning en interne organisatie 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
17-3-2024
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 FTE
Omschrijving
Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die ertoe doen, zoals: duurzaamheid, klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. Werk mee aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf!

Voor de Yuverta locatie mbo Rotterdam/Rijswijk zijn we op zoek naar een medewerker planning en interne organisatie (PIO) voor 0,8 tot 1,0 fte

Rijswijk is een locatie met zo’n 500 studenten en 30 docenten en ondersteunend personeel. We bieden opleidingen in Bloem, groen en styling, Dierverzorging, Paraveterinair, Leefbare stad en klimaat en Hovenier. Er is een prachtige grote schooltuin met een grote diversiteit aan bloemen, planten en bomen. In de wei lopen schapen, geiten, pony’s, een ezel en zelfs een alpaca. Er zijn honden en katten en in de binnen verblijven verzorgen we nog veel meer dieren.

Rotterdam heeft circa 200 studenten en 14 docenten en ondersteunend personeel. Wij bieden opleidingen in Voeding en Welzijn, Hovenier, Leefbare stad en klimaat en Dierverzorging. In de regio Rotterdam is steeds meer aandacht voor duurzaamheid en gezondheid. We profileren dit als dé plek voor de leefbare stad en klimaat en werken veel samen met externe partijen en is er veel aandacht voor internationale werkomgevingen. Wij zorgen samen voor een betere leefomgeving door de stad te vergroenen.

Wat ga je doen?
In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden op de locatie en ondersteun je het managementteam, docenten en onderwijsondersteuners op het gebied van planning, organisatie, administratie en financiën. Daarnaast denk je mee op tactisch en strategisch niveau op het gebied van beleid en procedures. Het is een functie in wording dus je kunt dit in samenspraak gaan vormgeven.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

Onderwijs ondersteuning
 • Ondersteunen examensecretariaat (incl. ondersteuning opstellen alle examenplannen & ondersteunen bij het inplannen van de examens met de slb’ers).
 • Vormgeven van de rol van examenleider (coördineren & begeleiden van examens in het open leercentrum)

Osiris werkzaamheden
 • Uitvoeren cijferbeheer in Osiris (inrichting van cijferadministratie).
 • Osiris coach - docenten / schoolleiding helpen met magistertoepassingen.
 • Coördineren dossier op orde in Osiris.

Jij als medewerker planning en interne organisatie

Beschikt over vaktechnische kennis van administratieve processen, kennis van de geldende richtlijnen, procedures en voor de werkzaamheden relevante wet- en regelgeving. Je kunt goed organiseren en plannen en het overzicht bewaren. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je bent in staat om zowel meer studenten als docenten goed contact te onderhouden.

Wat we nog meer van jou vragen:
 • Je bent klantgericht;
 • Je kunt goed samenwerken;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Je bent integer;
 • Je bent enthousiast, energiek en houdt van een grap en een grol;
 • Je hebt mbo-4/hbo werk- en denkniveau.

Wat bieden we je?
Bij ons verdien je een goed salaris, schaal 7 (min. € 2.174,- en max. € 3.264,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk met uitzicht op verlenging.

Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • 13de maand;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Meer weten
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Richard van Starkenburg via r.starkenburg@yuverta.nl

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht voor de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
2

Over Yuverta mbo Rijswijk

Naam school
Adres
Huis te Landelaan 2 , 2283SG Rijswijk NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.