Vacature Docent Economie/Bedrijfseconomie in Voorburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Economie/Bedrijfseconomie 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
7-5-2023
Met ingang van
01-08-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8 fte
Aantal uren
20 uur
Omschrijving
Wij zoeken een docent Economie/Bedrijfseconomie met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid voor 20 uur (met wellicht ruimte van 16-22 lesuren; dit is afhankelijk van de formatie van het schooljaar 23-24)

Hierom wil je werken bij het Sint-Maartenscollege: 
Werken op het Sint-Maartenscollege betekent werken in een sfeer van ontwikkeling, professionaliteit en saamhorigheid. Onze school combineert al jaren een rijke traditie en een katholieke identiteit met de constante zoektocht zichzelf te verbeteren. Op het Maartens krijgt iedere nieuwe collega een persoonlijke begeleider. Al jarenlang wordt de begeleiding van nieuwe collega's op onze school door de nieuwe collega's als warm en leerzaam bestempeld. Alle docenten die bij on sop school starten krijgen een coach aangewezen voor begeleiding in het 1ste schooljaar.

Wij hebben ongeveer 1200 leerlingen en bieden mavo, havo en vwo aan. De (examen)resultaten zijn al jaren uitstekend. We hebben diverse uitwisselingsprojecten, een sterke gymnasiumstroom en bieden tweetalige vwo-onderwijs aan. 

Onze missie is dat we willen handelen:
•    vanuit verbinding met elkaar en de maatschappij
•    om brede vorming van leerlingen te stimuleren
•    vanuit duidelijkheid en heldere afspraken

In de schoolplanperiode 2020-2024 hebben we dan ook de volgende speerpunten:
•    het verder uitbouwen van brede vorming.
•    het geven van een breed aanbod aan leerlingen:
•    het nog verder versterken van de leerlingbegeleiding.

Het Sint-Maartenscollege behoort bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in overleg en conform cao VO. 

Een docent op het Maartens:
 • handelt vanuit de waarden zoals beschreven in onze missie;
 • respecteert en ondersteunt de katholieke identiteit van de school;
 • werkt in verbinding met leerlingen en collega’s;
 • draagt bij aan de brede vorming van leerlingen;
 • is duidelijk, betrouwbaar en consequent;
 • bezit de pedagogische kwaliteiten mentor te kunnen zijn of schoolt zichzelf om deze te ontwikkelen;
 • werkt met leerdoelen en kan didactiek en toetsing koppelen aan deze leerdoelen;
 • is gepassioneerd over groei en wil dus zelf graag leren en ontwikkelen;
 • heeft, in al het handelen, de doelen uit dit schoolplan voorop staan.

Klinkt dit als een school voor jou? En herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel niet en solliciteer voor een baan op het Maartens!

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Pieter Pieterse (afdelingsleider) op telefoonnummer 070 386 7272. Kijk ook eens op onze site www.st-maartenscollege.nl

Solliciteren?
Stuur z.s.m. een motivatie en CV via meesterbaan. Deze vacature staat open voor tweedegraad, zij-instromers en leraar in opleiding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of 1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

 

Over Sint-Maartenscollege

Naam school
Adres
Aart van der Leeuwkade 14 , 2274KX Voorburg NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Pieterse
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Werken op het Sint-Maartenscollege
Werken op het Sint-Maartenscollege betekent werken in een sfeer van ontwikkeling, professionaliteit en saamhorigheid. Onze 65 jaar oude school combineert een rijke traditie en een katholieke identiteit met de constante zoektocht zichzelf te verbeteren.

Onze missie is dat we willen handelen:
 • vanuit verbinding met elkaar en de maatschappij
 • om brede vorming van leerlingen te stimuleren
 • vanuit duidelijkheid en heldere afspraken
Leerlingen, ouders en medewerkers van onze school hebben in gezamenlijkheid het schoolplan 2020-2024 geschreven. Samen hebben we drie speerpunten geformuleerd voor deze periode:
 • brede vorming verder uitbouwen: leerlingen ontwikkelen zich tot de beste versie van zichzelf. Hierbij leren ze zichzelf kennen, leren ze eigen verantwoordelijkheid nemen en kunnen ze zichzelf verhouden tot de samenleving waar ze deel vanuit maken. Het vak godsdienst en het kunst- en cultuuronderwijs zien we hierbij als essentieel.
 • een breed aanbod aan leerlingen geven: op onze school willen we leerlingen een balans geven tussen kennisvakken, kunstvakken en bewegingsonderwijs op alle afdelingen.
 • al jaren een sterk punt van het Maartens, leerlingbegeleiding nog verder versterken: alle leerlingen krijgen de begeleiding die ze nodig hebben. Bij de ontwikkeling van leerlingbegeleiding zien we een sterkere rol voor de mentor, interne en externe experts en ouders.

Onze school heeft ongeveer 1200 leerlingen en biedt mavo, havo en vwo aan. De (examen)resultaten zijn al jaren uitstekend. De internationale blik blijkt uit diverse uitwisselingsprojecten en het feit dat we tweetalige vwo-onderwijs aanbieden naast een sterke gymnasiumstroom. Meer weten over onze school, bezoek onze website: www.st-maartenscollege.nl

Klinkt dit als een school voor jou? En herken jij jezelf in een van onze profielen? Aarzel niet en solliciteer voor een baan op het Maartens!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.