Vacature Docent Bloem in Klaaswaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Bloem 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
17-3-2024
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,8 FTE
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je gaat onze leerlingen voorbereiden op hun plek in de maatschappij. Als docent bloem doe je dit in de eerste plaats door met plezier het vak over te brengen op de leerlingen, door middel van uitdagende en activerende (praktijk)lessen. Jij brengt onze leerlingen de kennis van planten en bloemen bij en helpt hun motoriek en creativiteit te ontwikkelen om prachtig bloemwerk te maken. Daarnaast help jij de leerlingen die bloemist willen worden met het verwezenlijken van hun droom. Je gaat op een positieve manier om met de leerlingen en hun feedback en weet jouw benadering en lessen hierop aan te passen.

Jij als docent bloem
Wij zijn op zoek naar een collega die affiniteit heeft met de doelgroep, pedagogisch sterk is en handen en voeten kan geven aan de ondersteuningsbehoefte van de leerlingen. Je geeft coachend (bege)leiding aan de leerlingen, je bent vakinhoudelijk competent en kunt goed samenwerken met collega’s. Daarnaast ben jij:
  • bevoegd voor het lesgeven in het vmbo, studerend hiervoor of het lijkt je een mooie uitdaging en je bent bereid om een onderwijsbevoegdheid te halen voor het vmbo, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren;
  • resultaat- en doelgericht ingesteld.

Vmbo Klaaswaal
Vmbo Klaaswaal Yuverta is een kleinschalige school met een breed pakket aan modern groen onderwijs. Onze school staat in de Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam. Bij Yuverta vmbo Klaaswaal bestaat het team uit ongeveer 40 medewerkers. De locatie werkt met kernteams en vakgroepen om het onderwijs blijvend te ontwikkelen en te verdiepen. We vinden het belangrijk om alle leerlingen te kennen en de talenten te ondersteunen. De kleinschaligheid van de school draagt hier aan bij.

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming vanaf 1 augustus 2023, maar eerder is bespreekbaar. Verder bieden wij:
  • 13de maand;
  • gunstige lease fiets regeling;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen;

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website ‘Werken bij Yuverta’ bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?
Neem contact op met Lisette Waterreus, corporate recruiter, l.waterreus@yuverta.nl.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over Yuverta vmbo Klaaswaal

Adres
Rijksstraatweg 30b , 3286LS Klaaswaal NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.