Vacature Docent Economie in Klaaswaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Economie 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
17-3-2024
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 FTE
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je gaat onze leerlingen voorbereiden op hun plek in de maatschappij. Als docent economie doe je dit in de eerste plaats door met plezier het vak economie over te brengen op de leerlingen, door middel van uitdagende en activerende lessen. Je gaat op een positieve manier om met de leerlingen, hun feedback en je weet jouw benadering en jouw lessen hierop aan te passen. Onze leerlingen moeten zich staande gaan houden in een wereld waar economische ontwikkelingen een grote rol spelen. Jij leert hen inzien dat economische principes een grote rol spelen in hun leven, zoals bij hun inkomen van een bijbaan en de aanschaf van de nieuwste gadgets. Jij geeft het economisch perspectief op vraagstukken zoals duurzaamheid en welvaartsverdeling. Jij wordt de docent die door jouw aanpak onze leerlingen weet te boeien en die hen het inzicht en de vaardigheden gaat aanleren om economische vraagstukken te zien en op te lossen!

Jij als docent economie
Hebt een passie voor vmbo leerlingen. Je bent niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk. Je draagt bij aan de ontwikkeling van jonge mensen en helpt onze leerlingen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Daarom ben je iemand die coachend begeleiding kan geven aan leerlingen en hen kan motiveren net dat stapje extra te zetten. Binnen onze school ben je een betrokken collega die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer en je bent gedreven om actief mee te bouwen aan onze school. We zoeken iemand die:
  • een bevoegdheid voor het vak economie heeft, hiervoor in opleiding is of bereid is deze te halen;
  • een ondernemende en betrokken houding heeft en bereid is om (eventueel op termijn) ook neventaken op te pakken;
  • helpt zijn/haar eigen vak te ontwikkelen, innovatief is en over de grenzen van zijn/haar eigen vak verbinding maken;
  • feedback als een belangrijk hulpmiddel ziet om te blijven groeien en vernieuwen.

Over vmbo Klaaswaal
Vmbo Klaaswaal Yuverta is een kleinschalige school met een breed pakket aan modern groen onderwijs. Onze school staat in de Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam. Bij Yuverta vmbo Klaaswaal bestaat het team uit ongeveer 40 medewerkers. De locatie werkt met kernteams en vakgroepen om het onderwijs blijvend te ontwikkelen en te verdiepen. We vinden het belangrijk om alle leerlingen te kennen en de talenten te ondersteunen. De kleinschaligheid van de school draagt hier aan bij.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een gezellig en informele werkomgeving waar veel aandacht en ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Verder bieden wij:
  • een 13e maand;
  • een groot aanbod aan trainingen en cursussen vanuit onze Yuverta Academy;
  • een reiskostenregeling met een volledige reiskostenvergoeding van reizen met het OV;

Lijkt het je wat?
Ben je enthousiast over deze functie en wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Solliciteer dan via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Lisette Waterreus, corporate recruiter, op l.waterreus@yuverta.nl. Let op, niet voor sollicitaties.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over Yuverta vmbo Klaaswaal

Adres
Rijksstraatweg 30b , 3286LS Klaaswaal NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.