Vacature Pedagogisch medewerker/ leerlingbegeleider in Naarden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker/ leerlingbegeleider 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
17-3-2024
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0 FTE
Omschrijving
Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan.

Voor onze locatie vmbo Naarden zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker/ leerlingbegeleider voor 0,8 - 1,0 fte

Yuverta vmbo Naarden is een kleine, maar groeiende vmbo school, met groene praktijkvakken. Dit schooljaar hebben we ruim 400 leerlingen. Al onze leerlingen krijgen wekelijks een gesprek met hun coach, waarin de ontwikkeling van de leerling centraal staat. Daarnaast vormen de coaches van een leerjaar samen een kernteam, dat gezamenlijk vorm geeft aan het onderwijs voor dat leerjaar. We geven les in een prachtig gebouw dat sinds 2019 in gebruik is en de sfeer op school is heel goed. Dat vinden wij als docenten, maar ook onze leerlingen beamen dat.

Jouw profiel
Je bent een pedagogisch medewerker of leerlingbegeleider die beschikt over sterke pedagogische vaardigheden. Je bent geschoold in het sociaal domein (SPW, SPH). Kennis van onderwijs is een pré. Daarbij heb je ervaring met zowel één op één contact als met groepsprocessen. Je bent iemand die zich pro-actief opstelt.

Werkzaamheden
Je beweegt je continue door de school en houdt in de gaten waar onrust onder leerlingen ontstaat. Je helpt hier weer rust in te krijgen. Tot jouw taken behoort ook het voeren van gesprekken met leerlingen over pesten en het begeleiden van herstelgesprekken tussen uitgestuurde leerlingen en collega's. Ook vang je uitgestuurde leerlingen op.

Bijzonderheden
We zoeken een collega die op 5 dagen in de week (dus bij 0,8 is dat verdeeld over 5 dagen van 10 tot half 4) als leerlingbegeleider kan functioneren in school.

Wat bieden wij
Bij ons verdien je een goed salaris. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal 9, minimaal 2.769,-- en maximaal 4.146,-- euro bruto op fulltime basis. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • 13e maand;
  • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Voor inhoudelijke vragen kun je mailen naar Nigel Sinkeler, via n.sinkeler@yuverta.nl of naar Julia Wever, via j.wever@yuverta.nl, beiden zijn schoolleider. Neem contact op met Coralie Gerstel, corporate recruiter, voor vragen over de procedure T: 06-18595467.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Over Yuverta vmbo Naarden

Naam school
Adres
Amersfoortsestraatweg 7 , 1412KA Naarden NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.