Vacature Docent klassieke talen in Voorburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent klassieke talen 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
1-4-2023
Met ingang van
01-08-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Aantal uren
13 lesuren
Omschrijving
Vacature docent klassieke talen voor 0,5 fte
Met ingang van 1 augustus 2023 zoeken wij een inspirerende, gedreven docent klassieke talen die het klassieke en moderne wil verenigen.

Wil jij lesgeven op een kleine school met grootse mogelijkheden? Solliciteer dan bij het Gymnasium Novum, hét innovatieve gymnasium van de regio Haaglanden.

Het Gymnasium Novum is een innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen. Het is een categoraal gymnasium. De pijlers van ons onderwijs zijn keuzemogelijkheden voor leerlingen, waardoor een brede vorming plaatsvindt. Uit de samenwerking tussen verschillende vakken zijn vakoverstijgende modules en Novum-eigen vakken ontstaan.

Kijk ook eens op onze site www.gymnasiumnovum.nl.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
nader overeen te komen
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou? 
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao VO. 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling zullen wij nader overeenkomen en is conform cao VO. 

Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!

Over Gymnasium Novum

Naam school
Adres
Aart van der Leeuwkade 1 , 2274KX Voorburg NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Leoniek Rolvink
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Gymnasium Novum is een modern categoraal gymnasium in Voorburg. Onze kernwoorden zijn ontdekken, ontwikkelen en ontplooien. Wij bieden onze leerlingen instructief, uitdagend en motiverend onderwijs. Ons didactisch handelen is erop gericht de nieuwsgierigheid van de leerling te prikkelen. We doen dat onder andere door het verband tussen de lesstof en de maatschappij aan te tonen. Wij zijn trots op de Novumdag: een dag per week kunnen leerlingen werken aan vakoverstijgende opdrachten en oefenen ze vaardigheden, waardoor er ruimte is voor verbreding en verdieping, zowel binnen als buiten de reguliere vakken en zowel binnen als buiten de school.

Onze school telt bijna 800 leerlingen. Wij hechten aan een sterk sociaal klimaat waarin leerlingen zich gewaardeerd en veilig voelen. Vanuit deze stimulerende omgeving begeleiden we de leerling in de ontwikkeling van basisschoolkind naar zelfstandig opererende jongvolwassene. Wij zijn een begaafdheidsprofielschool. Gymnasium Novum is een innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen gebaseerd op respect, tolerantie en interesse voor elkaar.
Bijzonderheden
-

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten? Neem voor deze vacature contact op met Leoniek Rolvink, afdelingsleider op telefoonnummer 070-3004110 of via rol@gymnasiumnovum.nl

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.