Vacature Conciërge in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
1-4-2023
Met ingang van
08-05-2023
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Aantal uren
0
Omschrijving
De Francois Vatel vmbo is op zoek naar een enthousiaste conciërge. 

Hierom wil je werken bij François Vatel vmbo: 
Wij bieden een informeel, professioneel en innoverend werkklimaat. Op François Vatel vmbo werken docenten en leerlingen samen aan onderwijs dat recht doet aan de individuele verschillen van leerlingen op sociaal en cognitief vlak. Dit zien we terug in maatwerk op alle niveaus. Daar waar mogelijk laten we leerlingen “leren door te doen”, praktijkleren staat daarin centraal. De school doet dit door het onderwijsprogramma te toetsen/innoveren met feedback van leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en belanghebbenden.

François Vatel vmbo is dé school in de gemeente Den Haag als het gaat om de profielen Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) en Media, Vormgeving en ICT (MVI). Leren in de praktijk staat in ons onderwijs centraal. Dat maakt dat wij vakmensen afleveren voor onze twee profielen. Dit doen wij door het bieden van een contextrijke en toekomstgerichte onderwijsomgeving die basis, kader en gtl leerlingen verder helpt in hun ontwikkeling en bij het maken van keuzes. Dit gebeurt in een veilige omgeving waar je leert van je fouten, waarbij de leerling inziet dat leren nodig is om verder te komen in het leven. Personeel handelt vanuit een besef dat je voor leerlingen het verschil maakt en daarin een voorbeeldfunctie hebt. Leerlingen op François Vatel vmbo leren door middel van loopbaanoriëntatie hun eigen toekomst vorm te geven en leren hun keuzes te overzien.

Daarnaast behoort François Vatel vmbo bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's bieden aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Wat wij bieden:
Je start met een halfjaarcontract. Bij goed functioneren heb je zicht op een vaste aanstelling.

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is volgens CAO-VO in salarisschaal - 4  (schaalbedragen € 1.853,- tot € 2.570,-) en conform cao-VO. De inschaling is op basis van relevante werkervaring.

De werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.30 uur. 

Dit worden in grote lijnen jouw werkzaamheden:
 • Je bent verantwoordelijk voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het schoolgebouw.
 • Je opent het schoolgebouw.
 • Je draagt zorg voor de fysieke en sociale veiligheid in en om het schoolgebouw en het toegankelijk, functioneel en schoonhouden van de school en de omgeving.
 • Je bent de spil in het gebouw: je kent de weg in school, kent de leerlingen en collega’s,
 • Je bent het eerste contactpunt voor leveranciers van facilitaire diensten en producten en stuurt hen aan op basis van contractinformatie en processen.
 • Je houdt toezicht op de veiligheid binnen het gebouw en op ons terrein. Met name tijdens de pauzes coördineer jij een goede gang van zaken, zowel binnen als buiten. Je spreekt leerlingen aan op (ongewenst) gedrag.
 • Je pakt ook ad-hoc werkzaamheden op en je werkt incidenteel buiten je reguliere werkuren. Denk hierbij aan aanwezigheid bij ouderavonden of wanneer er in de avond activiteiten plaatsvinden.

Wat verwachten wij van jou:
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken op een school en/of met kinderen.
 • Je hebt affiniteit / voelt je verbonden met deze leerlingen-doelgroep
 • Je bent sociaal vaardig in het omgaan met leerlingen en medewerkers.
 • Je bent handig, kunt kleine reparaties uitvoeren en stemt over de kwaliteit van jouw werk af met jouw leidinggevende.
 • Je bent computervaardig.
 • Je bent in het bezit van een EHBO-diploma en/of BHV of bereid deze te behalen.
 • Je bent een teamplayer kan zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid.
 • Je hebt bij voorkeur een technische achtergrond en/of pedagogische aantekening.
 • Incidenteel neem je plaats achter de telefooncentrale.

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Wim Teunissen, hoofd OOP, op telefoonnummer 070-3440000 of via tns@vatel.nl. Informatie over onze school kun je vinden op: www.vatel.nl

Solliciteren?
Stuur vóór 01-04-2023 een motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige

Over François Vatel vmbo

Naam school
Adres
Granaathorst 20 , 2500AA Den Haag Zuid-Holland NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. M. van Wijngaarden
Niveau
vmbo
Omschrijving
François Vatel vmbo is de school in de gemeente Den Haag als het gaat om de profielen horeca, bakkerij en toerisme (HBR) en media, vormgeving en ict (MVI).
Leren in de praktijk staat in ons onderwijs centraal. Dat maakt dat wij vakmensen afleveren voor onze twee profielen. Dit doen wij door het bieden van een contextrijke en toekomstgerichte onderwijs omgeving die basis, kader en gtl leerlingen verder helpt in hun ontwikkeling en bij het maken van keuzes.
Dit alles gebeurt in een veilige omgeving waar je leert van je fouten, waarbij de leerling inziet dat leren nodig is om verder te komen in het leven.
Het personeel van de school handelt vanuit een besef dat je voor leerlingen het verschil maakt en daarin een voorbeeldfunctie hebt. Leerlingen op François Vatel vmbo leren door middel van loopbaan oriëntatie hun eigen toekomst vorm te geven en leren hun keuzes te overzien.

Op François Vatel vmbo werken docenten en leerlingen samen aan onderwijs dat recht doet aan de individuele verschillen van leerlingen op sociaal en cognitief vlak. Dit zien we terug in maatwerk op alle niveaus. Daar waar mogelijk laten we leerlingen “leren door te doen”, praktijkleren staat daarin centraal. De school doet dit door het onderwijsprogramma te toetsen/innoveren met feedback van leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en belanghebbenden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.