Vacature (Senior) beleidsadviseur HR in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
(Senior) beleidsadviseur HR 
Datum online
2023-03-16 16-3-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een goed HR-beleid binnen Ons Middelbaar Onderwijs? Ben je de sparringpartner die proactief en oplossingsgericht is en waar wij naar op zoek zijn? Lees dan verder en reageer snel!

Binnen team HR zijn wij op zoek naar een proactieve en positief ingestelde:

(Senior) beleidsadviseur HR (0,8 – 1,0 fte)

Wat ga je doen? • Je adviseert gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur en de rectoren/algemeen directeuren van de scholen van de vereniging over verschillende HR-vraagstukken (denk aan cao, gesprekscyclus, duurzame inzetbaarheid, leren & ontwikkelen en de impact en implementatie van nieuwe HR-wetgeving); • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, periodiek actualiseren en evalueren van het HR-beleid en komt met concrete verbetervoorstellen; • Je neemt vanuit verschillende rollen, als projectleider, projectlid of sparringpartner, deel aan projecten waarin HR-gerelateerde vraagstukken spelen. Een voorbeeld hiervan is het moderniseren van het huidige functieboek van de vereniging en het OMO-bureau; • Je bent een stevige gesprekspartner voor de raad van bestuur, de rectoren/algemeen directeuren van onze scholen en externen; • Je zorgt voor verbinding tussen het bureau en de scholen door inzet van jouw HR-kennis en vaardigheden.

Wat verwachten we van jou? • Je hebt een relevante, afgeronde academisch of HBO+ opleiding • Je brengt ervaring mee op het gebied van de ontwikkeling van HR-beleid en het helder en bondig schrijven van beleidsnotities; • Je bent communicatief vaardig, je hebt gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen en je organisatiesensitiviteit is sterk ontwikkeld; • Je bent sterk in het analyseren van complexe vraagstukken en het adviseren over te nemen vervolgstappen. Je gaat voortvarend en resultaatgericht aan de slag met oplossingen; • Je werkt graag samen vanuit een betrokken, positieve en oplossingsgerichte houding.

Wat bieden we je? • Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven; • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd; • Inschaling in schaal 10 of 11 CAO VO, afhankelijk van je kennis en ervaring (maximaal €5.329, - o.b.v. fulltime); • En daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een eindeschooljaarsuitkering (€500,- o.b.v. fulltime), eindejaarsuitkering (8,33%), flexibel werken en de mogelijkheid tot extra vakantieverlof zodat zo goed als alle schoolvakantie vrij zijn tot de mogelijkheden behoort; • Een veelzijdige baan met gezellige collega’s in een werkomgeving waarbij vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk zijn. Binnen het OMO-bureau is sprake van een warme cultuur waarin je je snel thuis voelt; • Volop ruimte voor persoonlijke groei; • Een fijne locatie naast het centraal station Tilburg met eigen parkeerplaatsen.

Wie zijn we? Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is een vereniging met ruim 60 middelbare scholen in Brabant. Het OMO-bureau, gevestigd in Tilburg, ondersteunt deze scholen en de Raad van Bestuur vanuit de teams beheer, onderwijs, HR, en financiën. Deze teams bestaan uit een enthousiaste groep experts die vanuit verschillende domeinen de scholen ontzorgen en faciliteren op alle onderwijsondersteunende processen. Hierbij zijn onze experts het echte kapitaal en met elkaar zorgen wij voor goed onderwijs. Dat brengt ons steeds opnieuw in beweging. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving. Een omgeving die je kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën. Als senior beleidsadviseur maak je onderdeel uit van het subteam HR-beleid. Dit subteam richt zich op de ontwikkeling en evaluatie van beleid op alle HR-gebieden.

Meer informatie? Voor meer informatie en korte video’s over vereniging Ons Middelbaar Onderwijs en werken op het bureau zie: www.omo.nl/werken-en-leren-bij.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Marieke Dassen-Mayer (coördinator subteam HR-beleid), 013-595 55 00, e-mail: m.dassenmayer@omo.nl.

Solliciteren? Solliciteren is mogelijk tot 31 maart 2023 via onze website.

Over Bureau Ons Middelbaar Onderwijs

Adres
Spoorlaan 171 , 5038CB Tilburg Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) bestaat uit 35 scholen voor voortgezet onderwijs in, met name, de provincie Noord-Brabant. Het OMO-bureau ondersteunt enerzijds de OMO-scholen op onder meer de gebieden administratie, automatisering, financiën, personeel, juridische zaken en huisvesting, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op onderwijs. Anderzijds ondersteunt het OMO-bureau de raad van bestuur bij het voorbereiden, implementeren en toetsen van beleid.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.