Vacature Instructeur PIE 1 fte in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Instructeur PIE 1 fte 
Datum online
2023-03-15 15-3-2023
Sluitingsdatum
3-4-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1
Omschrijving

Heb jij twee rechter handen in (installatie)techniek of in elektra en vind je het een uitdaging om ondersteuning te bieden tijdens de lessen PIE en jouw vakkennis over te brengen aan leerlingen van Vakcollege Eindhoven, één van de Parmant Scholen?

Dan komen wij graag met jou in contact want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn op zoek naar een Instructeur PIE (produceren, installeren en energie) voor 1 fte

Vakcollege Eindhoven Jij gaat het maken! Het Vakcollege Eindhoven is een innovatieve kleine, praktijkgerichte vmbo-school voor vakmensen, met een basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de vakmanschapsroutes ‘Techniek & Vakmanschap’ en ‘Mens & Dienstverlening’. Bij Vakcollege Eindhoven dagen we onze leerlingen graag uit, op weg naar hun vmbo-diploma én zelfs mbo-diploma. Want we kijken verder dan onze school en we zorgen dat iedere leerling bij ons praktijkgericht kan leren. Dat is onze missie. Dat doen we door aan te sluiten bij de eigen interesses en kwaliteiten van onze leerlingen en ons onderwijs aan te bieden in een kleine, veilige en gestructureerde leer- en werkomgeving. Waarbij praktijkgericht leren en gericht op vakmanschap centraal staan. En waarin we ze met plezier begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, naar het perspectief als goed mens een plek te vinden in onze maatschappij. Vakcollege Eindhoven maakt deel uit van de landelijke organisatie voor vakcolleges. De school heeft een samenwerkingsverband met het Summa College (mbo) en bedrijven en instellingen uit de regio. Vakcollege Eindhoven is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 345 leerlingen. Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. https://www.vakcollegeeindhoven.nl/

Wat vragen wij van jou? • Je hebt een technische achtergrond, bijvoorbeeld in de installatietechniek, bouw of elektra en affiniteit met het overbrengen van kennis en vaardigheden aan leerlingen. • Je bent creatief en oplossingsgericht en hebt affiniteit en enige ervaring met onze doelgroep.? • Je bent in staat zelfstandig te werken, maar je voelt je tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer.?

Wat bieden wij jou? • Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving. • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. • Groeimogelijkheden in kennis en ervaring. • Salarisschaal 8, met een maximum van € 3.686,- bruto per maand. • Een arbeidsmarkt-toelage van 5,5% van het bruto salaris, als onderdeel van het Nationaal Programma Onderwijs, voor de schooljaren 21-22 & 22-23. • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Parmant Scholen Jij maakt morgen mooi! Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn: • Aloysius De Roosten • Antoon Schellenscollege • Helder havo/vwo • Praktijkschool Eindhoven • Sint-Joriscollege • Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Spreekt deze vacature je aan? Voor vragen kun je contact opnemen met één van de teamleiders van Vakcollege Eindhoven, Mitchell Anastacia of Ad Versmissen. Zij zijn telefonisch te bereiken op nummer 040 211 4680 of via mail m.anastacia@parmantscholen.nl of a.versmissen@parmantscholen.nl

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl. Wij zien je sollicitatie graag zsm tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Vakcollege Eindhoven

Naam school
Adres
Piuslaan 93 , 5643PT Eindhoven Noord-Brabant NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Vakcollege Eindhoven
Jij gaat het maken!

Het Vakcollege Eindhoven is een innovatieve kleine, praktijkgerichte vmbo-school voor vakmensen, met een basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de vakmanschapsroutes ‘Techniek & Vakmanschap’ en ‘Mens & Dienstverlening’. Bij Vakcollege Eindhoven dagen we onze leerlingen graag uit, op weg naar hun vmbo-diploma én zelfs mbo-diploma. Want we kijken verder dan onze school en we zorgen dat iedere leerling bij ons praktijkgericht kan leren. Dat is onze missie. Dat doen we door aan te sluiten bij de eigen interesses en kwaliteiten van onze leerlingen en ons onderwijs aan te bieden in een kleine, veilige en gestructureerde leer- en werkomgeving. Waarbij praktijkgericht leren en gericht op vakmanschap centraal staan. En waarin we ze met plezier begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, naar het perspectief als goed mens een plek te vinden in onze maatschappij.

Vakcollege Eindhoven maakt deel uit van de landelijke organisatie voor vakcolleges. De school heeft een samenwerkingsverband met het Summa College (mbo) en bedrijven en instellingen uit de regio. Vakcollege Eindhoven is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 345 leerlingen.
Bijzonderheden
Het Vakcollege Eindhoven maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.