Vacature Docent Duits 2e graads in Hoogeveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 2e graads 
Datum online
2023-03-15 15-3-2023
Sluitingsdatum
9-4-2023
Met ingang van
1-9-2023
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0
Aantal uren
25
Omschrijving
Op onze locatie Bentinckspark (havo-vwo-gymnasium) zijn wij op zoek naar een 2e graads docent Duits. Heb je ervaring, ben je pro-actief en kun je goed samenwerken? 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
PROFIEL

• Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt hier zelf aan meewerken;
• je beschikt over een relevante tweede graads bevoegdheid, bij voorkeur met ervaring;
• je bent betrokken, open, integer en weet te inspireren;
• je werkt volgens de zes rollen van de leraar;
• je bent vaardig in het motiveren van jongeren;
• je manier van lesgeven sluit aan bij de kernwaarden van onze school.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een professionele en prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega's. De functie is ingeschaald in schaal LB conform CAO-VO. 

Over Noorderwijzer - Roelof van Echten College

Adres
Sportveldenweg 20 , 7902NX Hoogeveen Drenthe NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Henk Venema
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Het RvEC is de brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Hoogeveen. Op onze locatie Voltastraat vind je het praktijkonderwijs en het vmbo. Leerlingen van vmbo TL, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Onze belangrijkste missie: een succesvolle leerloopbaan voor ieder kind. Dit betekent dat we passend onderwijs bieden voor ieder kind. We streven ernaar dat elke leerling zo goed mogelijk terechtkomt en moeiteloos doorstroomt naar vervolgonderwijs of een baan. Om dat te bereiken, werken we nauw samen met onze partners in het basisonderwijs, het speciaal onderwijs, het vervolgonderwijs en het bedrijfsleven.
 
Een goede school zijn voor leerlingen kan alleen als je ook een goede school bent voor medewerkers. Een optimaal pedagogisch en didactisch klimaat komt voort uit inspirerende, betrokken en professionele medewerkers. We zijn een school die luistert naar medewerkers en hen betrekt in ontwikkelingen. Medewerkers krijgen de kans om zich breder te ontwikkelen en om vernieuwend bezig te zijn. Dat doen we door taken en verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen en te vertrouwen op de ondernemende kracht van onze professionals. We bieden hiervoor een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor leren en groei. Naast een uitdagende baan kun je rekenen op een salaris conform de cao Voortgezet Onderwijs en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Dus wil jij je verder ontwikkelen binnen een vooruitstrevende en ondernemende organisatie, dan ben je bij het RvEC op de juiste plaats.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
INFORMATIE 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O. Dit kan door te bellen naar 0528- 35 86 54 of door een mail te sturen naar psa@rvec.nl.

Meer informatie over onze organisatie is ook te vinden op onze website www.rvec.nl.

SOLLICITEREN 
Sollicitatiebrieven voorzien van CV dienen uiterlijk 9 april 2023 a.s. bij ons binnen te zijn.

Het Roelof van Echten College hanteert de NVP sollicitatiecode. Als het Roelof van Echten College gelijktijdig intern en extern werft, gaan interne kandidaten, kandidaten van de Eduwiek-partners en kandidaten van het samenwerkingsverband Noorderwijzer in de procedure voor op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.