Vacature Leraar basisonderwijs in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar basisonderwijs 
Datum online
2023-03-15 15-3-2023
Sluitingsdatum
15-4-2023
Met ingang van
1-8-23 of mogelijk eerder
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 1,0
Omschrijving
Hey jij daar superleerkracht!

Per 1 augustus 2023 komen diverse leraar vacatures vrij op de scholen in Capelle- en Krimpen aan den IJssel van BLICK op onderwijs. Kun je eerder starten, geen enkel probleem je bent van harte welkom!

Wil je eens kennis maken met BLICK? Ook dat is geen probleem, we zijn benieuwd naar jouw verhaal. Bel gerust met onze recruiter Wilma Lingen 0621 145918. Een kennismakingsrondje met de scholen kan heel snel geregeld worden, bij ons zijn de lijntjes erg kort en alle directeuren staan in de startblokken om jou te ontvangen.

Zo doen wij dat bij BLICK! Samen maken we mooi onderwijs, samen vieren we onderwijs.


Samen werken aan boeiend onderwijs, dat wil jij toch zeker ook?! Waarom ben je gek als je niet bij BLICK komt werken?
  • BOEIEN: Werk je bij BLICK, dan weet je dat mensen het onderwijs maken, dat voel je en dat zie je. BLICK op onderwijs is een professionele onderwijsorganisatie met een breed aanbod aan diverse scholen die elk een unieke identiteit hebben. Jij als leraar, docent, administratief medewerker of directeur bent een voorbeeld en inspiratiebron waar leerlingen zich aan kunnen en aan willen spiegelen. Bij BLICK ben je geen nummer, werknemer, baas of manager. Je bent een collega en bovenal een mens. Binnen onze organisatie zijn we aanvullend aan elkaar, zo blijven wij elkaar inspireren en boeien. 
 
  • SAMEN LEREN VAN EN MET ELKAAR: Met elkaar maken we uitstekend, inspirerend en boeiend onderwijs. Bij BLICK op onderwijs krijgt elk talent de ruimte en leren we van en met elkaar. Er zijn volop kansen en mogelijkheden om actief bij te dragen aan de verschillende vakgebieden. Zo zijn er professionele leergemeenschappen voor bijvoorbeeld Boeiend leren, Het jonge kind, PLUS-klas en KANS-klas. Samen maken we onderwijs, samen vieren we onderwijs!
 
  • BINDEN: Bij BLICK op onderwijs werk je aan de ontwikkeling van onderwijs, maar ook aan die van jezelf. Door onze diversiteit aan scholen zijn er voldoende mogelijkheden om door te stromen, te groeien en te bloeien. Je maakt deel uit van een hecht team, waarin je volop gezien, gehoord en begeleid wordt. En dit alles binnen een goede en veilige sfeer, waarin je jezelf kunt zijn, jezelf kunt ontwikkelen en waarin je wordt aangemoedigd om met een open blik naar jouw omgeving te kijken en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om verder te groeien.

Dit heb je
  • Een basisbevoegdheid (PABO diploma) of je zit in de afrondende fase hiervan.
  • Liefde voor onze kinderen.
  • 20 tot 40 uur per week de tijd om bij ons te werken.
  • Affiniteit met het openbaar onderwijs.

Meer informatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Neem dan direct contact op met Wilma Lingen, HR Adviseur, recruitment & werving en selectie via 0621 145918 of reageer via de “solliciteren” button of via w.lingen@blickoponderwijs.nl.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over BLICK op onderwijs

Naam school
Adres
Pelikaanweg 1 , 2903ER Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Over BLICK op onderwijs
Boeiend leren voor nu en de toekomst! Dat is het ideaal waar wij als BLICK op onderwijs voor staan en graag samen invulling aan willen geven. Samen met de 6 kernwaarden: boeiend onderwijs, veerkracht, eigenaarschap, vakmanschap, jezelf leren kennen en samen, leren van en met elkaar.

Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen) staat voor het aanbieden van uitdagend onderwijs van 4 tot 18 jaar aan leerlingen van alle niveaus. We zijn er trots op dagelijks ruim 3.400 kinderen te mogen begeleiden naar een toekomst.
BLICK is een ambitieuze groep van totaal 10 scholen voor primair en voortgezet onderwijs, met ondersteuning van een stafbureau dat is gevestigd op de 3de verdieping in het EYE College, Pelikaanweg 1 in Capelle aan den IJssel. Door de samenwerking wordt het mogelijk dat onze leerlingen binnen dezelfde stichting zijn/haar onderwijsloopbaan starten in groep 1 en afronden in de laatste klas van het voortgezet onderwijs. Meer info op www.blickoponderwijs.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.