Vacature Conciërge in Voorburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Datum online
2023-03-15 15-3-2023
Sluitingsdatum
2-4-2023
Met ingang van
08-05-2023
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
0
Omschrijving
Met ingang van 8 mei 2023 zoeken wij een Conciërge. De vacature heeft een omvang van 1 fte. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega, bij voorkeur een toezichthouder en handy(wo)man die affiniteit heeft met leerlingen vmbo-t t/m vwo en de Daltonkenwaarden: vrijheid en verantwoordelijkheid, samenwerken en zelfstandigheid. Dan ben je van harte welkom.

Hierom wil je werken bij Dalton College:
Als je iets wil, mag je het bij ons proberen. Want die daltonmentaliteit dragen wij niet alleen elke dag uit, deze omarmen wij zelf ook. Wij leren van elkaar én met elkaar. Passend bij onze kernwaarden mét een flinke dosis effectiviteit en die combineren wij graag met jouw kennis, ervaring, competenties en eigenheid. Zo geven wij ons daltononderwijs vorm en daarbij geven wij jou ons vertrouwen. Blijf dan ook jezelf, want wij blijven dat ook. En... Bij ons vind je fantastische, eigenzinnige leerlingen, begeleiding vanuit de sectie en nieuwe docentenbegeleiders, gratis fruit, een device in bruikleen en een geweldig team!

Wat vind jij belangrijk voor de leerlingen en voor jezelf? Wij horen het graag tijdens je sollicitatie. 

Wij bieden jou: 
  • Letterlijk en figuurlijk ruimte, voor eigen keuzes en talentontwikkeling, in een gezellig team en een informele sfeer! 
  • Een dorpse setting, maar toch in de randstad. 
  • En onder andere een vitaliteitsprogramma, een collectieve verzekering en sportfaciliteiten.
  • En een school die blijvend wil vernieuwen en verbeteren.

Daarnaast behoort het Dalton College bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget.

Inschaling is in salarissschaal 4 , afhankelijk van ervaring en gebleken geschiktheid, is plaatsing in salarisschaal 5 mogelijk en conform CAO VO.

Spreekt jou dit aan en wil jij Dalton College versterken, solliciteer dan nu!

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Leon Bouman, mailadres bou@daltonvoorburg.nl of op telefoonnummer 070 - 300 7700. Kijk ook eens op onze site https://www.daltonvoorburg.nl

Solliciteren?
Stuur vóór 3 april 2023 je motivatie en CV via Meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Over Dalton Voorburg

Naam school
Adres
Loolaan 125 , 2271TM Voorburg NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Dalton
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Bouman
Omschrijving
Dalton Voorburg is een scholengemeenschap voor VMBO-t, HAVO, Atheneum en Gymnasium. Het onderwijs is ingericht volgens de dalton-principes: vrijheid en verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking. Dit houdt in dat wij een actieve leerhouding van onze leerlingen vragen en een groot beroep doen op de zelfstandigheid, de eigen verantwoordelijkheid en het vermogen om samen te werken. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen.

Bekijk ons filmpje.
Bijzonderheden
-
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.