Vacature Docent Techniek Terra Oldekerk (1864) in Groningen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Techniek Terra Oldekerk (1864)  
Datum online
2023-03-16 16-3-2023
Sluitingsdatum
8-4-2023
FTE
0,6000
Omschrijving
Docent Techniek, Terra Oldekerk vo.

Ga als docent bij Terra aan de slag en werk aan een groene toekomst!

Onze missie is om jongeren en volwassenen op te leiden tot professionals die bijdragen aan de wereld van morgen, met aandacht voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Dit doen we door jaarlijks ruim 6.000 jongeren en (jong)volwassenen hun talenten te laten ontdekken binnen ons groene onderwijs én te begeleiden naar een waardevolle plek op de arbeidsmarkt of een vervolgstudie. Wij zeggen niet voor niets bij Terra worden mensen bewust, bekwaam en betekenisvol.

Leerlingen/Studenten van onze school maken al vroegtijdig kennis met de veelzijdigheid van het vak techniek. Om het vak te stimuleren bij onze leerlingen/studenten zijn onze technieklokalen breed ingericht, van basistechniek tot autotechniek, en van fietstechniek tot lassen. Door het bezoeken van bedrijven uit de regio kunnen leerlingen/studenten zien hoe theorie in praktijk wordt gebracht.

Om onze missie te volbrengen zoeken wij mensen met passie!

Over Terra
Terra is een opleidingscentrum dat Praktijkonderwijs, vmbo-groen, het Groene Lyceum, mbo en volwassenenonderwijs (TerraNext) aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Onze opleidingen hebben een groen karakter, wat inhoudt dat de opleidingen te maken hebben met groen, voeding, dier, natuur & milieu.

Eisen

Functie-eisen
voor schooljaar 2023-2024 een collega;

• die een relevante (hbo-) opleiding heeft op het vakgebied en bij voorkeur beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid;
• die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency;
• die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
• die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
• die bij voorkeur ervaring heeft met het vak in het vmbo;
• die reflecteert op zijn/haar handelen;
• met een brede technische achtergrond;
• met ambitie om de techniek sectie aan te sturen en contacten met bedrijven uit de regio te onderhouden;
• die samen met de collega's bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van (Sterk) techniek onderwijs;
• die goed kan samenwerken met collega's en een professionele instelling heeft.

Indien je naast een brede technische achtergrond ook beschikt over andere voor onze school relevante vakkennis als bijvoorbeeld rekenen of groen profiel, vragen wij je dit kenbaar te maken in je sollicitatie. Kennis van en contacten met bedrijven uit de regio is een pré.

Wij zullen tijdens de looptijd van de vacatureprocedure eventueel geschikte kandidaten alvast uitnodigen voor een gesprek.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over Terra

Naam school
Adres
Hereweg 101 , 9721AA Groningen Groningen NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo
Omschrijving
Terra is een opleidingscentrum dat Praktijkonderwijs, vmbo-groen, het Groene Lyceum, mbo en volwassenenonderwijs (TerraNext) aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Onze opleidingen hebben een ‘groen karakter’, wat inhoudt dat de opleidingen te maken hebben met groen, voeding, dier, natuur & milieu.

Het groene onderwijs bevindt zich in het hart van maatschappelijke vraagstukken die we moeten oplossen. Dit doen wij door samen te werken met het regionale organisaties, bedrijven en andere onderwijsinstellingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik hier om te solliciteren
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.