Vacature Docent Nederlands voor 0,5 fte 222360RM in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands voor 0,5 fte 222360RM 
Datum online
2023-03-14 14-3-2023
Sluitingsdatum
30-4-2023
Met ingang van
1-5-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving

Wil jij werken op een vernieuwingsschool? Wil jij werken op een school waar van gepersonaliseerd leren echt werk wordt gemaakt? Dan is 2College Ruivenmavo de plek voor jou! 2College Ruivenmavo is in 2017 gestart met gepersonaliseerd leren volgens het Zweedse concept Kunskapsskolan. Wij zijn ervan overtuigd dat de gemiddelde leerling niet bestaat en dat we daarom voor gelijke kansen ongelijk onderwijs moeten bieden. Deze maand zijn wij de vijfde partnerschool geworden van Kunskapsskolan Nederland. Past dit bij jou?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een 2e graads docent Nederlands voor 0,5 fte voor lessen in het eerste en tweede leerjaar van de mavo die, bij voorkeur, op korte termijn kan beginnen en ook volgend schooljaar beschikbaar is. Heb jij een tweedegraads bevoegdheid of ben je studerend voor een tweedegraads bevoegdheid? Wil je misschien op een deel van de vacature solliciteren? Laat van je horen!

Profiel van 2College Ruivenmavo is onderdeel van 2College, een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met zes locaties in de regio Tilburg. 2College heeft in totaal ongeveer 3.500 leerlingen en is onderdeel van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

  • 2Meet. Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
  • 2Learn. Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
  • 2Grow. Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Solliciteren? Solliciteren kan uitsluitend via de website van OMO. Selecteer de juiste vacature-categorie en vervolgens de juiste vacature. Om te solliciteren volgt u de instructies op de pagina. Het is ook mogelijk om op een deel van de vacature te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Heidi Hoop, Teamleider 2College Ruivenmavo, hoop.h@2college.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluit de vacature.

Over 2College

Naam school
Adres
Brittendreef 5 , 5012AE Tilburg Noord-Brabant NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
2College is een scholengroep met onderwijs voor vmbo, havo en vwo. Met zes unieke vestigingen biedt 2College een breed onderwijspalet aan, waardoor er voor iedere leerling in Tilburg en omgeving iets te kiezen valt. Samen bieden wij onze leerlingen een sterke basis om succesvol te zijn op school, in hun vervolgopleiding en in de samenleving. Daarom bieden wij inspirerend onderwijs aan, zoals tweetalig onderwijs, gepersonaliseerd onderwijs en vrijeschool onderwijs. Kernwaarden in onze visie zijn betrokken, open minded en ondernemend. We zijn nieuwsgierig, ambitieus en dagen onszelf en elkaar uit om te blijven ontwikkelen. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke vestiging gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Door de intensieve samenwerking van onze medewerkers en door de hechte band met onze leerlingen en ouders creëren wij een vertrouwde leeromgeving waar iedereen zich thuis voelt en optimaal kan ontwikkelen. 2College Together.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.