Vacature Docent biologie & mens en natuur 0,6 fte in Nuenen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent biologie & mens en natuur 0,6 fte 
Datum online
2023-03-14 14-3-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
1-4-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving

Nuenens College Nuenens College is een kleinschalige, brede vmbo-school waar actief leren centraal staat. Daarvoor wordt samengewerkt met bedrijven, organisaties en instellingen. Sinds mei 2018 heeft Nuenens College een nieuw/gerenoveerd gebouw in het centrum van Nuenen in gebruik genomen. Een gebouw met veel mogelijkheden en met een open verbinding naar de omgeving. Op Nuenens College worden leerlingen uitgedaagd om hun eigen leerroute te kiezen. In de onderbouw kiest de leerling een route die aansluit bij zijn of haar talenten en interesses: kunst, sport, groen of ontdek. In de bovenbouw van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg bieden wij de profielen Economie & Ondernemen en Zorg & Welzijn aan. In de afgelopen jaren heeft Nuenens College een sterke groei doorgemaakt. Dit schooljaar heeft de school ongeveer 750 leerlingen. De vestigingsdirecteur is de heer Toine Hurkx. Nuenens College vormt samen met het Eckartcollege in Eindhoven één school. Deze scholen vallen onder het bestuur van Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) te Tilburg. De eindverantwoordelijke schoolleider van het Eckartcollege en Nuenens College is rector Claire Arts.

Per 1 april 2023 hebben we op Nuenens College een functie beschikbaar voor een:
Docent biologie & mens en natuur 0,6 fte Als docent biologie & mens en natuur help jij de leerlingen bij het opdoen en ontwikkelen van natuurwetenschappelijke kennis en vaardigheden. In de onderbouw geef je mens en natuur en in de bovenbouw geef je biologie. Naast theorielessen verzorg je ook praktijklessen bij zowel biologie als mens en natuur.

Wij vragen • iemand die 0,6 fte inzetbaar is voor zowel biologie als mens en natuur;

  • affiniteit met nask en techniek • een relevante 2e graads bevoegdheid; • een gedreven collega die enthousiasme voor zijn vak uitdraagt, innovatief is en gericht is op samenwerking in de vakgroep;

Een docent • voor wie de relatie met de leerling centraal staat; • die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen aan leerlingen; • die op een leuke wijze ICT weet toe te passen in het vak; • die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen; • die behalve lesgeven ook een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de eenheid.

Wij bieden • een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer; • creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren; • functie: docent LB. Salariëring volgens de CAO OMO; • soort contract: vervanging wegens ziekte; • startdatum: 1 april 2023 of zo spoedig mogelijk;

Meer informatie Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met manager onderwijs Sanne Peek via s.peek@nuenenscollege.nl.

Solliciteren We zien je sollicitatie graag uiterlijk 31 maart 2023 tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, www.omo.nl. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.

Graag attenderen we je erop dat je alle correspondentie omtrent je sollicitatie aantreft in het persoonlijk account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Nuenens College

Naam school
Adres
Sportlaan 8 , 5671GR Nuenen NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Nuenens College is een school voor VMBO-breed met de afdelingen zorg en welzijn en economie en ondernemen.
Bijzonderheden
Het Pleincollege Nuenen maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.