Vacature Enthousiaste coach (ondersteuningsconsulent) in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Enthousiaste coach (ondersteuningsconsulent) 
Datum online
2023-03-13 13-3-2023
Sluitingsdatum
14-4-2023
Met ingang van
1-5-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving

Van Maerlant is een vmbo- en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewuste keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen. Van Maerlant biedt ondernemend en actief onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar:

2234 Enthousiaste coach (ondersteuningsconsulent) I bepaalde tijd I 0,6 fte

De coach biedt ondersteuning en begeleiding binnen de school aan docenten en leerlingen.

De werkzaamheden: • Docenten coachen en begeleiden om hun handelingsrepertoire te versterken en te vergroten • Leerlingen begeleiden, coachen en het opstellen, arrangeren en uitvoeren van begeleidings-/handelingsplan voor leerlingen • Je bent in deze punten beleidsmatig maar zeker ook handson aan de slag. Je bent veel op de vloer en in de klas om juist ook op een praktische manier samen op te trekken met de mentor en de leerlingen van jouw groepen te coachen in hun ontwikkeling. • Een bijdrage leveren aan de uitvoering en implementatie van verbeterplannen rondom de ondersteuning en begeleiding in de school • Een bijdrage leveren aan de professionalisering bij Van Maerlant en de ontwikkeling van leerling ondersteuning en begeleidingsbeleid

Het profiel: • Een passende HBO opleiding gericht op bijvoorbeeld sociaal maatschappelijk werk of orthopedagogiek • Sterk in communicatie met leerlingen, docenten en externe personen: gespreksvoering, vragen stellen, out-of-the-box denken en kunnen afstemmen • Een flexibele, oplossingsgerichte en positieve insteek • Kennis van verschillende culturele achtergronden • Vaardig in het analyseren van belemmerend gedrag • Vaardig in de omgang met en het stimuleren van leerlingen • Vaardig in het samenwerken met uiteenlopende discipline

Arbeidsvoorwaarden: • Een tijdelijke aanstelling van 0,6 FTE, voor de periode mei tot en met november 2023 • Ruimte voor verdere ontwikkeling en professionalisering • Een zeer prettige werksfeer • Salariëring zorgconsulent (schaal 9) conform CAO VO

Voor meer informatie over onze school kijk op www.vanmaerlant.nl

Interesse? Je kunt solliciteren via de OMO vacaturesite (https://vacatures.omo.nl). We zien je motivatie en CV graag tegemoet! Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluit de vacature.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer M. Pronk, teamleider, op 073-6132931. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw A. Diebels, afdeling P&O via personeelszaken@bosschevakschool.nl . Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Maerlant

Naam school
Adres
Onderwijsboulevard 1 , 5223DE 's-Hertogenbosch NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Van Maerlant
Van Maerlant is een vmbo en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewust keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen Van Maerlant biedt ondernemend onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen.
Bijzonderheden
Het Van Maerlant maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.