Vacature Enthousiaste coach (zorgconsulent) in 's Hertogenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Enthousiaste coach (zorgconsulent) 
Datum online
2023-03-13 13-3-2023
Sluitingsdatum
14-4-2023
Met ingang van
1-5-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving

De Bossche Vakschool is een school die onderwijs biedt aan leerlingen die ‘leren door te doen’. Juist nu, in een tijd dat vakmanschap en vitale beroepen herwaardeerd worden en het (technisch) vmbo een nieuwe impuls krijgt, willen we zichtbaar maken dat we op onze school veel te bieden hebben en de deur voor iedereen wagenwijd open staat. We willen álle kinderen verwelkomen met zijn of haar talenten en met alles wat daarbij hoort.

Wij zijn op zoek naar:

Enthousiaste coach (zorgconsulent) I bepaalde tijd I 0,6 fte

De coach biedt ondersteuning en begeleiding binnen de school aan docenten en leerlingen.

De werkzaamheden: • Docenten coachen en begeleiden om hun handelingsrepertoire te versterken en te vergroten • Leerlingen begeleiden, coachen en het opstellen, arrangeren en uitvoeren van begeleidings-/handelingsplan voor leerlingen • Je bent in deze punten beleidsmatig maar zeker ook handson aan de slag. Je bent veel op de vloer en in de klas om juist ook op een praktische manier samen op te trekken met de mentor en de leerlingen van jouw groepen te coachen in hun ontwikkeling. • Een bijdrage leveren aan de uitvoering en implementatie van verbeterplannen rondom de ondersteuning en begeleiding in de school • Een bijdrage leveren aan de professionalisering van de Bossche Vakschool en de ontwikkeling van leerling ondersteuning en begeleidingsbeleid

Het profiel: • Een passende HBO opleiding gericht op bijvoorbeeld sociaal maatschappelijk werk of orthopedagogiek • Sterk in communicatie met leerlingen, docenten en externe personen: gespreksvoering, vragen stellen, out-of-the-box denken en kunnen afstemmen • Een flexibele, oplossingsgerichte en positieve insteek • Kennis van verschillende culturele achtergronden • Vaardig in het analyseren van belemmerend gedrag • Vaardig in de omgang met en het stimuleren van leerlingen • Vaardig in het samenwerken met uiteenlopende disciplines

Arbeidsvoorwaarden: • Een project aanstelling van 0,6 FTE, per direct • Ruimte voor verdere ontwikkeling en professionalisering • Een zeer prettige werksfeer • Salariëring zorgconsulent (schaal 9) conform CAO VO

Interesse? Heb je interesse in bovenstaande vacature en heb je de juiste kennis, ervaring en vaardigheden in huis? Reageer dan via https://vacatures.omo.nl. We zien je motivatie en CV graag tegemoet!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met mevrouw M. Pronk, directeur, op 073-6443777. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw A. Diebels, afdeling P&O via personeelszaken@bosschevakschool.nl . Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over De Bossche Vakschool

Naam school
Adres
Onderwijsboulevard 1 , 5223DE 's Hertogenbosch NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De Bossche Vakschool
De Bossche Vakschool is een school die onderwijs biedt aan leerlingen die ‘leren door te doen’. Juist nu, in een tijd dat vakmanschap en vitale beroepen herwaardeerd worden en het (technisch) vmbo een nieuwe impuls krijgt, willen we zichtbaar maken dat we op onze school veel te bieden hebben en de deur voor iedereen wagenwijd open staat. We willen álle kinderen verwelkomen met zijn of haar talenten en met alles wat daarbij hoort.
De komende jaren wordt het huidige schoolgebouw vervangen door nieuwbouw. Het schoolgebouw gaat letterlijk essentiële stenen bijdragen aan het bieden van faciliteiten aan leerlingen en medewerkers op de Bossche Vakschool. We bouwen daarmee letterlijk en figuurlijk aan onze school. Wij zijn een lerende organisatie waar de ambities hoog liggen en daar zijn we trots op!
 
ISK-Bossche Vakschool
De ISK (Internationale Schakelklas) is een afdeling van de Bossche Vakschool en bedoeld voor jongeren tussen de 12 en ongeveer 18 jaar die vanuit een ander land in ’s-Hertogenbosch zijn komen wonen of in de omgeving daarvan en de taal niet of nauwelijks beheersen. De ISK heeft als doel dat leerlingen volwaardig kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving. Het onderwijs richt zich vooral op het verwerven van de Nederlandse taal en op inburgering in Nederland. Met deze basis zorgen wij ervoor dat leerlingen, op het juiste niveau, kunnen doorstromen naar het Nederlandstalige onderwijs en vol vertrouwen volgende stap zetten in hun (school)loopbaan.
 
Van Maerlant
Van Maerlant is een vmbo en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewuste keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze
school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen. Van Maerlant biedt ondernemend en actief onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen.
Bijzonderheden
De Bossche Vakschool maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.