Vacature WD274 docent economie natuurlijk leren (0,8 fte) in Valkenswaard

Onderwijs

Vacature

Functietitel
WD274 docent economie natuurlijk leren (0,8 fte) 
Datum online
2023-03-13 13-3-2023
Sluitingsdatum
27-3-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport.

Het team van Were Di Drie is per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent natuurlijk leren Were Di Drie met 2e graad onderwijsbevoegdheid Economie & Ondernemen (0,8 FTE)

Het betreft een vacature van 0,8 fte wegens ziektevervanging tot einde schooljaar.

Team Were Di Drie geeft onderwijs gebaseerd op ‘natuurlijk leren’ die haar basis o.a. heeft in het sociaal constructivisme van Vygotsky, natuurlijke zelfontplooiing van Maslow en de zeven intelligenties van Howard. In de afgelopen 19 jaar is WD3 een vaste waarde geworden in Valkenswaard en omgeving en heeft het een naam op te houden als prima natuurlijk alternatief naast het reguliere onderwijs. Alle onderwijs niveaus worden aangeboden. VMBO niveau vanaf de start van WD3, Havo/Vwo niveau sinds 20-21. Dit betekent dat ons team de komende jaren verder gaat groeien en zijn er volop kansen om je binnen ons team (verder) te ontwikkelen. We zijn een enthousiast team met een passie voor onderwijs, die durven te innoveren en meegaan met de laatste maatschappelijke ontwikkelingen en deze waar mogelijk direct toepassen. Ons dagelijkse onderwijs kenmerkt zich door zoveel mogelijk de buitenwereld bij de leerling te betrekken, constant op zoek zijn om onderwijs betekenisvol en echt te maken voor leerlingen. Er wordt gewerkt met native speakers, externe opdrachtgevers en elk project heeft een duidelijk eindproduct of doel.

https://www.youtube.com/watch?v=dfOmRYFcHFk ? WD3, de essentie in 1 minuut getoond https://sho.co/1DX2K ?Waarom WD3, in 10 minuten uitgelegd

Dit zoeken wij: Wij zijn op zoek naar een docent economie met een 2e graads bevoegdheid. In ons ideaalplaatje past een docent die naast kennis overbrengen vooral een pedagoog is voor onze leerlingen. Een persoonlijkheid die leerlingen goed aanvoelt, een band kan opbouwen en dit effectief gebruikt in de dagelijkse praktijk. Je bent iemand die het fijn vindt om ook buiten de kaders van je eigen vak te kijken en te werken. Je bent een teamspeler en wilt graag leren van je collega’s. Je bent in staat om op verschillende manieren kennis over te brengen, externe opdrachtgevers effectief te gebruiken en jouw vak adequaat te integreren in de onderwijsvisie van Were Di Drie. Wij zijn nieuwsgierig wat je als extra bagage meeneemt wat ons team in zijn geheel versterkt.

Interesse?

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 27 maart 2023 via uw OMO account (www.omo.nl) richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector. Inlichtingen: Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Scholengemeenschap Were Di

Adres
Merendreef 1 , 5553CC Valkenswaard NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium. SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.
Bijzonderheden
SG Were Di maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.