Vacature WD272 docent wiskunde BK234, 0,8-1,0 fte in Valkenswaard

Onderwijs

Vacature

Functietitel
WD272 docent wiskunde BK234, 0,8-1,0 fte 
Datum online
2023-03-13 13-3-2023
Sluitingsdatum
27-3-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep. Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiƫren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rmsxCNU2XaE&feature=emb_logo

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Met ingang van het schooljaar 2023-2024 zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent wiskunde 2e gr. Basis-Kader 2-3-4 (0,8 of 1,0 fte)

Het betreft een aanstelling wegens een tijdelijke vacature voor het VMBO BK 234 met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Salariƫring conform ervaring en CAO OMO.

Functie eisen:

  • 2e graad bevoegdheid wiskunde.

Wij bieden: Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer; De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak; Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Inlichtingen en solliciteren:

Interesse?? Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 27 maart 2023 via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector.

Inlichtingen: Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel: 06-43947758.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Scholengemeenschap Were Di

Adres
Merendreef 1 , 5553CC Valkenswaard NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium. SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.
Bijzonderheden
SG Were Di maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.