Vacature Onderwijsinstructeur Topsport bovenbouw in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsinstructeur Topsport bovenbouw 
Datum online
2023-03-13 13-3-2023
Sluitingsdatum
27-3-2023
Met ingang van
17-4-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving

Ben jij enthousiast, gedreven, bekend met en/of geïnteresseerd in de wereld van topsport en bekend met het onderwijs? En vind je het een uitdaging om onze topsportleerlingen te begeleiden in het combineren van onderwijs en sport?

Dan komen wij graag met jou in contact voor de vervangingsvacature van onderwijsinstructeur topsport bovenbouw. Het betreft een dienstverband van 0,6 - 0,8 fte (in overleg) per half april 2023 tot oktober 2023.

Over het Sint-Joriscollege: Ontdek jezelf en de wereld op ‘t Joris Wij zijn een school voor mavo, havo en vwo (met wetenschapsorientatie) en de mogelijkheid voor een Econasiumprogramma, sportklas of kunstklas. Wij zijn de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. Leerlingen met een Topsport- of Regiostatus volgen onderwijs in het Sint-Joris Topsportcollege (SJCTA) en de Sint-Joris Topsport Academy (SJTA). Wij hebben ook een samenwerkingsverband met CTO Zuid. Het is onze ambitie om onze leerlingen te ondersteunen hun ambities waar te maken. Hun talenten en interesses in de volle breedte te laten ontdekken, op hun eigen niveau. Met veel plezier begeleiden we ze en bieden hen datgene wat ze nodig hebben om dat te realiseren. We zorgen dat leerlingen kansen zien, krijgen en waarmaken, zodat ze met de best mogelijke basis bij het verlaten van onze school zelfbewust zijn en zijn toegerust voor het nemen van vervolgstappen die bij hen passen. En ze hun ontwikkelde kennis en vaardigheden effectief in kunnen zetten voor een zinvolle plek in de maatschappij, zinvol voor henzelf en voor anderen. Wij zijn een relatief grote school maar we hebben het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De school kenmerkt zich door een open en persoonlijk karakter, waarbij iedere leerling zich gekend en herkend voelt. Het Sint-Joriscollege biedt onderwijs aan ongeveer 1400 leerlingen. Leer onze school kennen op onze website: www.sintjoriscollege.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. Het Sint-Joriscollege maakt deel uit van Parmant Scholen.

Jij maakt morgen mooi! Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn: • Aloysius De Roosten • Antoon Schellenscollege • Helder havo/vwo • Praktijkschool Eindhoven • Sint-Joriscollege • Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Wat ga je doen? In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goede match tussen sport en onderwijs. Daarom zorg je ervoor dat de leerling zich thuis voelt op school en lever je een belangrijke bijdrage aan het creëren van een stimulerende studiesfeer. Samen met de leerling houd je op grond van periode- en weekplanners voor verschillende vakken de voortgang van de leerling in de gaten en leg je contactmomenten en toetsen vast. Je begeleidt de leerlingen in de studieruimte bij de uitvoering van de leeractiviteiten die binnen de geplande leertaken staan aangegeven. Ook zorg je ervoor dat de benodigde begeleidingsgegevens en afspraken met de leerlingen in het begeleidingsdossier zijn verwerkt. Je communiceert met ouders, vakdocenten, de coördinator Topsport en de teamleider over de planning, studiehouding en resultaten van de leerlingen. Daarnaast ondersteun je ook vakdocenten tijdens hun lessen en ben je mentor.

Wat vragen wij van jou? • bekendheid met het onderwijs in de bovenbouw van mavo, havo en vwo. • tactisch kunnen omgaan met jongeren van 15 tot 18 jaar. • goede communicatieve en sociale vaardigheden. • planmatig en gestructureerd kunnen werken. • organisatorisch sterk en overzicht kunnen houden. • snel kunnen schakelen in een dynamische omgeving. • inlevingsvermogen in de wereld van topsport. • goed kunnen samenwerken met diverse partijen. • goede digitale vaardigheden.

Wat bieden wij jou? • Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving. • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. • Groeimogelijkheden in kennis en ervaring. • Salarisschaal 8, met een maximum van € 3.686 bruto per maand (op fulltime-basis). • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan? Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Paulien Senssen, teamleider Topsport. Zij is bereikbaar via p.senssen@parmantscholen.nl of via telefoonnummer 040-2116090. Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk bij ‘ondersteunende functies'. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Sint-Joriscollege

Naam school
Adres
Roostenlaan 296 , 5644BS Eindhoven Noord-Brabant NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Jij maakt morgen mooi! Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.
 
De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten 
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege 
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.
Bijzonderheden
Parmant Scholen is onderdeel van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.