Vacature Docent economie in Brielle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent economie 
Datum online
2023-03-11 11-3-2023
Sluitingsdatum
11-3-2024
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 FTE
Omschrijving
Wat ga je doen als docent Economie?
Voor onze locatie zoeken we een enthousiaste collega die het vak economie gaat verzorgen. We bieden dit vak aan in de bovenbouw van ons vmbo, vooral in de leerwegen KB en GL, maar het is als praktijkvak ook onderdeel van het beroepsgericht programma en onderdeel van de keuze groen ondernemen in de GL/TL leerweg. Dus naast de lessen in de reguliere klassen, heb je ook een aantal praktijkgroepen van leerjaar 1 t/m 4, die praktische economie krijgen.  Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de leerlingen. Jouw lessen zijn blijvend interessant

Jij als docent economie
Hebt affiniteit met vmbo leerlingen, laat ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven. Je bent een teamspeler, doel- en resultaatgericht en je wilt graag mee werken aan vernieuwend onderwijs in een rijke context.

We zijn een groeiende school en als meer leerlingen kiezen voor dit mooie vak zal de werktijdfactor groter worden. Ben je daarnaast bereid, om enkele grotere taken op te pakken, bijvoorbeeld stage, Toetsing en Kwaliteitsmedewerker(TEK), etc. dan kan dit een volledige baan worden.

Ben je nog studerend, maar kun je 0,6 werken naast je duale studie past dit heel mooi in je plaatje.

Vmbo Brielle
Yuverta vmbo Brielle is een kleine, gezellige school met ongeveer 400 leerlingen waar bijna iedereen elkaar kent. Of je nu graag met techniek, voeding, bloemen of dieren bezig bent; bij ons leer je door te doen! Yuverta vmbo Brielle ligt in een prachtige groene omgeving waarin jij je snel thuis gaat voelen, jouw ontwikkeling staat altijd voorop!

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB (minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615) bruto per maand bij een fulltime-benoeming van de cao mbo. Aanstelling voor schooljaar 2023/2024, maar eerder starten is bespreekbaar. Verder bieden wij:
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Eric de Bruijn, schoolleider op e.de.bruijn@yuverta.nl of Rob Spliethof, schoolleider op r.spliethof@yuverta.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lisette Waterreus, corporate recruiter, l.waterreus@yuverta.nl. LET OP: niet voor sollicitaties.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over YYuverta vmbo Brielle

Naam school
Adres
Anna Hoevestraat 2 , 3232VC Brielle NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.