Vacature 0702307 Docent Engels in Roosendaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
0702307 Docent Engels 
Datum online
2023-03-10 10-3-2023
Sluitingsdatum
30-4-2023
FTE
0,3
Omschrijving

Het Da Vinci College is een school die het basis/kader vmbo- en praktijkonderwijs verzorgt voor zo’n 750 leerlingen uit Roosendaal en omgeving en is sinds 2016 gehuisvest in een prachtig nieuw gebouw; volledig ingericht om goed onderwijs te kunnen verzorgen. De school gaat ervan uit dat leren ontstaat daar waar mensen werkelijk belangstelling hebben voor wie ze zijn en wat hen beweegt. Het Da Vinci College richt zich sterk op de pedagogische opdracht. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn of haar persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten. Het Da Vinci College wil dat elke leerling erop vertrouwt dat de school de voorwaarden schept om te leren ontdekken wie hij of zij is, wat hij of zij kan en wat hij of zij wil.

Bij het Da Vinci College zijn wij per direct op zoek naar een

Docent Engels voor 0,3 fte Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega: • die ervaring en affiniteit heeft met leerlingen in de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg; • die in staat is leerlingen te binden, boeien en inspireren; • die op de juiste wijze contact kan maken met de klassen en de individuele leerlingen; • die in het bezit is van een tweedegraads lesbevoegdheid of studerend (vergevorderd) is om deze bevoegdheid te behalen; • die prettig en effectief samenwerkt met collega’s; • die zich kan vinden in de visie van de school, kan handelen conform pedagogisch en didactisch concept en zich daarin wil ontwikkelen; • die voldoet aan de functie-eisen zoals beschreven in het functieboek van OMO (op aanvraag beschikbaar)

Wij bieden: • een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing; • een enthousiast en open team; • goede arbeidsvoorwaarden op basis van de Cao OMO; • inschaling conform cao in schaal LB.

Wanneer u enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kunt u via https://vacatures.omo.nl/ solliciteren door middel van het uploaden van uw motivatiebrief en curriculum vitae. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw P. Verhoef, te bereiken via telefoonnummer: 0165- 792100. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Wilt u meer weten over deze vacature dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon.

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.)

Ons Middelbaar Onderwijs OMO sg Tongerlo OMO sg Tongerlo is een school voor praktijkonderwijs, vmbo, met en zonder leerwegondersteuning, havo, atheneum en gymnasium. OMO sg Tongerlo heeft 3 locaties;

  • Da Vinci College
  • Norbertus Gertrudis Mavo
  • Norbertus Gertrudis Lyceum

Over OMO Scholengroep Tongerlo

Adres
Bovendonk 1 , 4707ZH Roosendaal Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Ons Middelbaar Onderwijs OMO SG Tongerlo
OMO sg Tongerlo te Roosendaal bestaat uit drie deelscholen: het Da Vinci College, de Norbertus Gertrudis Mavo en het Norbertus Gertrudis Lyceum. Wij verzorgen praktijkonderwijs, vmbo basis en kader, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Evenals van onze leerlingen, staat ook de ontwikkeling van medewerkers bij ons hoog in het vaandel. We organiseren een breed scala aan cursussen binnen onze interne academie en stimuleren docentonderzoek. Tevens leiden wij aankomende docenten op binnen onze academische opleidingsschool.

* Profiel deelschool Da Vinci College *
Het Da Vinci College is een school voor praktijkonderwijs en vmbo op basis- en kaderniveau en kiest voor onderwijs dat is gericht op veerkracht en zelfredzaamheid. Leren door te doen in verbinding met de wereld buiten de school, is de kern van de manier waarop het Da Vinci College leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Leerlingen wordt ondersteund in het ontwikkelen van hun eigen kracht. Daar hoort kennis opdoen bij, persoonlijke ontwikkeling en functioneren binnen sociale relaties. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten.

* Profiel deelschool Norbertus Gertrudis Mavo *
De Norbertus Gertrudis Mavo is nieuw vanaf augustus 2017. Maar helemaal nieuw is deze nieuwe mavo natuurlijk niet. De mavoafdeling op het Gertrudiscollege bestaat al heel wat jaren. Vanaf 2017 is de brugklas van die mavoafdeling zelfstandig en is de mavo een kleine middelbare school waar leerlingen en leraren elkaar kennen. Het is een nieuwe mavo die heel veel kennis en ervaring meeneemt. Met leraren die al jaren met veel plezier en vakmanschap met mavoleerlingen werken.

* Profiel deelschool Norbertus College Lyceum *
Het Norbertus Gertrudis Lyceum te Roosendaal is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant en leerlingen kunnen havo, atheneum of gymnasium kiezen. De school bestaat 100 jaar, heeft een enthousiast en bevlogen docententeam dat ernaar streeft het beste uit de leerlingen te halen, heeft een breed onderwijsaanbod en rijke traditie ook op het gebied van cultuur en wereldburgerschap , gaat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wordt door ruim 1300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Een goede begeleiding van alle leerlingen en voortduren werken aan verbetering en onderwijskwaliteit zijn eveneens kenmerkend voor het Norbertus Gertrudis Lyceum.
Bijzonderheden
OMO SG Tongerlo maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.