Vacature Docent AVO/kernklas in Brielle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent AVO/kernklas 
Datum online
2023-03-10 10-3-2023
Sluitingsdatum
10-3-2024
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 FTE
Omschrijving
Wat ga je doen als docent AVO/kernklas?
We zijn op zoek naar een docent, die in onze kernklassen een aantal vakken verzorgt, te weten Nederlands, Wiskunde/rekenen en Mens & Maatschappij. Een kernklas, is een kleinere klas, van ongeveer 18 leerlingen in de leerjaren 1 en 2. Deze leerlingen krijgen veelal op twee niveaus les, BB en KB. Aan het eind van het tweede leerjaar stellen we vast op welk niveau deze leerlingen hun eindexamenprogramma ingaan. Uitgangspunt is, dat je van 1 naar 2 meegaat met de klas en ongeveer de helft van hun lessen aanbiedt. Dit maakt voor deze doelgroep de overgang naar voortgezet onderwijs kleiner. De leerlingen hebben een vast aanspreekpunten en ook voor ouders ben je het éérste aanspreekpunt, want je bent automatisch mentor van de groep. Je komt in een team van meerdere kernklasdocenten die samen de structuur van het onderwijs borgen en handen en voeten geven.

Jij als docent AVO/kernklas
Wij zijn op zoek naar een collega die affiniteit heeft met de doelgroep, pedagogisch sterk is en handen en voeten kan geven aan de ondersteuningsbehoefte van de leerlingen. Je geeft coachend (bege)leiding aan de leerlingen, je bent vakinhoudelijk competent en kunt goed samenwerken met collega’s. Daarnaast ben/wil jij:
  • bevoegd voor het lesgeven in het vmbo, beschik je over een pabo diploma of lijkt je het een mooie uitdaging en ben je bereid om een onderwijsbevoegdheid te halen voor het vmbo (kan soms al in één jaar) dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren;
  • resultaat- en doelgericht ingesteld;
  • graag meewerken aan vernieuwend onderwijs in een rijke context

Vmbo Brielle
Yuverta vmbo Brielle is een kleine, gezellige school met ongeveer 400 leerlingen waar bijna iedereen elkaar kent. Of je nu graag met techniek, voeding, bloemen of dieren bezig bent; bij ons leer je door te doen! Yuverta vmbo Brielle ligt in een prachtige groene omgeving waarin jij je snel thuis gaat voelen, jouw ontwikkeling staat altijd voorop!

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB (minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615) bruto per maand bij een fulltime-benoeming van de cao mbo. Aanstelling zo spoedig mogelijk. Verder bieden wij:
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Eric de Bruijn, schoolleider vmbo Brielle op e.de.bruijn@yuverta.nl of Rob Spliethof, schoolleider vmbo Brielle op r.spliethof@yuverta.nl. Let op: niet voor sollicitaties! Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lisette Waterreus, corporate recruiter, l.waterreus@yuverta.nl. LET OP: niet voor sollicitaties.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over YYuverta vmbo Brielle

Naam school
Adres
Anna Hoevestraat 2 , 3232VC Brielle NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.