Vacature Docent natuurkunde in Brielle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 
Datum online
2023-03-10 10-3-2023
Sluitingsdatum
10-3-2024
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 FTE
Omschrijving
Wat ga je doen als natuurkunde docent?
Natuurkunde wordt op onze locatie aangeboden in de bovenbouw, vooral in de leerwegen KB en GL/TL (Deze leerweg is een combinatie van gemengde en theoretische leerweg. Er zijn 2 richtingen: Groene werelden en groen ondernemen). We zoeken een resultaatgerichte docent, met affiniteit voor deze doelgroep, die op een inspirerende wijze onze leerlingen kan voorzien van modern, uitdagend onderwijs in de context van de dagelijkse praktijk. Iemand die het vak voor leerlingen echt handen en voeten geeft. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de leerlingen. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je houdt van (veilig) experimenteren.

Jij als docent natuurkunde
Vindt de vmbo leerling de allerleukste en wilt ze helpen in hun ontwikkeling. Je bent een teamspeler en doel- en resultaatgericht. Daarnaast:
  • Beschik je over een onderwijsbevoegdheid of je bent nog studerend, maar kunt 0,6 fte werken naast je duale studie;
  • wil je graag meewerken aan vernieuwend onderwijs in een rijke context;
  • Draag je bij aan schoolevenementen en andere activiteiten.

Bij een groeiend aantal leerlingen en meer leerlingen die dit mooie vak kiezen, wordt de werktijdfactor groter. Ben je daarnaast nog bereid enkele grotere taken op te pakken, kan dit (binnen enkele jaren) uitgroeien naar een volledige baan.

Vmbo Brielle
Yuverta vmbo Brielle is een kleine, gezellige school met ongeveer 400 leerlingen waar bijna iedereen elkaar kent. Of je nu graag met techniek, voeding, bloemen of dieren bezig bent; bij ons leer je door te doen! Yuverta vmbo Brielle ligt in een prachtige groene omgeving waarin jij je snel thuis gaat voelen, jouw ontwikkeling staat altijd voorop!

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB (minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615) bruto per maand bij een fulltime-benoeming van de cao mbo. Aanstelling voor schooljaar 2023/2024, maar eerder starten is bespreekbaar. Verder bieden wij:
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Eric de Bruijn, schoolleider op e.de.bruijn@yuverta.nl of Rob Spliethof, schoolleider op r.spliethof@yuverta.nl. Let op: niet voor sollicitaties! Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lisette Waterreus, corporate recruiter, l.waterreus@yuverta.nl. LET OP: niet voor sollicitaties.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over YYuverta vmbo Brielle

Naam school
Adres
Anna Hoevestraat 2 , 3232VC Brielle NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.