Vacature Docent dienstenverlening & producten in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent dienstenverlening & producten 
Datum online
2023-03-16 16-3-2023
Sluitingsdatum
7-4-2023
Met ingang van
01-08-2023
Referentienummer
5877
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving

Wil jij projecten begeleiden waarin leerlingen samenwerken met echte opdrachtgevers? Lijkt het je leuk met leerlingen te werken aan hun loopbaan? Wil jij een praktijkvak samen met jouw collega's verder vormgeven? Het Twents Carmel College locatie losser biedt nu die mogelijkheid. Pak dan deze kans op en lees snel de rest van deze vacature.

Wat ga je doen?

Je geeft lessen D&P aan bovenbouwleerlingen binnen de leerweg vmbo-gtl.

In jouw lessen werk je zo praktisch mogelijk met de leerlingen aan projectopdrachten voor echte opdrachtgevers. Je leert de leerlingen organiseren en begeleiden van activiteiten, je leert leerlingen multimediale producten maken en de eerste basisvaardigheden in de keuken. Daarnaast breng je leerlingen kennis bij over Word, Excel en PowerPoint.

Je werkt met je collega’s uit de vakgroep intensief samen aan onderwijsontwikkeling en kwaliteitsverbetering, waarin centraal staat: het blijven ontwikkelen van jullie eigen, unieke lesopdrachten.

Hier ga je werken

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 5 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 552 medewerkers.

We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Onze kernwaarden zijn: keuzevrijheid, brede vorming, professionele leercultuur, betrokkenheid en band met de omgeving.

De locatie Losser is een prachtige locatie in het hart van Losser, waar we trots op zijn! We hebben een vernieuwd gebouw met een frisse uitstraling en een enthousiast team. De school heeft een grote aantrekkingskracht op leerlingen, ook van buiten Losser. Leerlingen, ouders en collega’s benoemen als kwaliteiten: een prettige open sfeer, kleinschaligheid met persoonlijke aandacht voor de leerling en met oog voor de toekomst. De locatie in Losser (520 leerlingen, 52 medewerkers) heeft een brede instroom in leerjaar 1 en 2 en een bovenbouw vmbo-gtl.  

Wil je meer informatie over de school en onze locaties, klik hier.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Dienstverlening & Producten. 

Je investeert in je relatie met de leerlingen en je hanteert activerende werkvormen, waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen stimuleert. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep en ben je in staat onderwijs op maat te geven door middel van differentiatie.

Net als je collega’s ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerlingen en sta je open voor contact met ouders en je collega’s. We verwachten ook dat je goed kunt omgaan met het geven en ontvangen van feedback.

Dit is wat wij bieden

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst tijdelijk met uitzicht op vast vanaf 0,6 fte. Startdatum:1 augustus 2023. Je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Schaal LB, maximaal 4.573,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 

  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Zijn wij een match?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Heb je interesse maar toch nog een vraag? Bel dan naar de heer Luciën de Bruin (adjunct-directeur) bereikbaar op 06 – 821 91 189.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.573,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.