Vacature docent groen in Klaaswaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent groen 
Datum online
2023-03-10 10-3-2023
Sluitingsdatum
10-3-2024
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 FTE
Omschrijving
Wat ga je doen als docent groen?

We zoeken een enthousiaste collega die allround ingezet wil worden in de groene vakken. Je hebt er plezier in leerlingen wegwijs te maken in de brede wereld van groen onderwijs. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de leerlingen en studenten. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je houdt van (veilig) experimenteren. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Als je daarnaast ook nask of biologie kunt/wilt geven dan is dat een grote plus. Daarnaast ben jij een docent die:
 • niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;
 • leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;
 • gedreven is om mee te bouwen aan onze school;
 • affiniteit heeft met onze doelgroep.

Jij als docent groen

Ook (nog) niet bevoegde docenten of docenten biologie die affiniteit hebben met groen kunnen reageren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:
 • Een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;
 • Feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
 • Echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar deelnemers;

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming vanaf 1 augustus 2023, maar eerder is bespreekbaar. Verder bieden wij:
 • 13de maand;
 • gunstige lease fiets regeling;
 • de mogelijkheid om naast groene vakken ook biologie of nask te geven;
 • een aanstelling voor 1 fte, maar 0,6 of 0,8 fte is bespreekbaar
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen;

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing. Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers.

Vmbo Klaaswaal

Vmbo Klaaswaal Yuverta is een kleinschalige school met een breed pakket aan modern groen onderwijs. Onze school staat in de Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam. Bij Yuverta vmbo Klaaswaal bestaat het team uit ongeveer 40 medewerkers. De locatie werkt met kernteams en vakgroepen om het onderwijs blijvend te ontwikkelen en te verdiepen. We vinden het belangrijk om alle leerlingen te kennen en de talenten te ondersteunen. De kleinschaligheid van de school draagt hier aan bij.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website ‘Werken bij Yuverta’ bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?

Neem contact op met Lisette Waterreus, corporate recruiter, l.waterreus@yuverta.nl.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over Yuverta vmbo Klaaswaal

Adres
Rijksstraatweg 30b , 3286LS Klaaswaal NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.