Vacature medewerker studentenadministratie Den Bosch / Gouda in Heel Nederland

Onderwijs

Vacature

Functietitel
medewerker studentenadministratie Den Bosch / Gouda 
Datum online
2023-03-10 10-3-2023
Sluitingsdatum
10-3-2024
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 FTE
Omschrijving
Medewerker studentenadministratie bij Yuverta (0,8 – 1,0 fte)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Onze afdeling

Onze studentenadministratie (bij Yuverta noemen we dit de deelnemersadministratie ) wordt gevormd door een hecht team gevestigd op 3 standplaatsen, te weten Den Bosch, Gouda en Helmond. Het team is vanuit een decentrale werkwijze centraal komen te liggen op bovengenoemde plekken, dit zorgt ervoor dat je altijd collega’s hebt op kantoor waar hard mee gelachen kan worden maar ook zeker hard gewerkt wordt.

Ons team houdt zich bezig met het verwerken van diverse administratieve werkzaamheden, dit wordt gedaan ter ondersteuning van het onderwijs en ten behoeve van de deelnemers (studenten / leerlingen). De onderwijslocaties liggen verspreid over een deel van ons land. Dagelijks is er een dagstart waarmee we verbonden met elkaar blijven, op de hoogte blijven van wijzigingen, nieuwtjes etc.

De functie

Voor onze deelnemersadministratie, zoeken wij een nieuwe collega voor de standplaats Den Bosch of Gouda. We vragen daarbij een stuk flexibiliteit om een enkele keer te reizen naar de andere standplaatsen in het kader van kennisdeling en teamvorming. Als collega op de studentenadministratie ben jij verantwoordelijk voor alle administratie die betrekking heeft op de leerlingen van onze vmbo-locaties.

Denk hierbij onder andere aan de volgende werkzaamheden:
 • alle administratieve werkzaamheden van aanmelden/inschrijven tot en met diplomeren/uitschrijven;
 • correspondentie van onze onderwijslocaties naar de deelnemers;
 • het eerste informatie en- aanspreekpunt voor deelnemer, ouder of collega.

Wat vragen wij van jou?

Allereerst dat je een gezellige collega bent die weet van doorpakken en samen met jouw collega’s wil werken naar mooie resultaten. Daarnaast heb je ervaring in een onderwijsorganisatie en ben je bekend met de werkwijze daarvan, bij voorkeur in het vmbo. Je bent in woord en schrift communicatief vaardig in de Nederlandse taal en werkt oplossingsgericht, de klant (leerling, student, ouder, collega’s) staan centraal voor jou. Verder vinden wij het belangrijk dat je:
 • om kan gaan met diverse applicaties en digitale systemen, je kan daarbij ook werken in het leerling informatiesysteem, kennis van Magister is daarin een mooie pré;
 • proactief en servicegericht handelt;
 • minimaal mbo 4 werk- en denkniveau hebt;
 • ervaring hebt als administratief medewerker in het onderwijs;
 • beschikbaar bent voor minimaal 0,8 fte en kan werken in Den Bosch of Gouda.

Wat bieden wij

Een team met passie en oog voor de doelgroep. Daarbij bieden we naast de teamontwikkeling die we doormaken veel mogelijkheden voor persoonlijke groei, dit doen we aan de hand van een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Daarnaast bieden we een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 06 van de cao mbo, minimaal €1.958,00 en maximaal €2.805,00 bruto per maand op fulltime-basis. Verder bieden wij:
 • een eindejaarsuitkering van 8,33 procent;
 • mogelijkheden om verlof op te nemen tijdens schoolvakanties;
 • reiskostenvergoeding conform cao plus extra’s vanuit bedrijfsregelingen;
 • pensioenopbouw bij het ABP pensioenfonds;
 • er is een mogelijkheid tot hybride werken.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta. Bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Voor vragen omtrent de functie neem dan contact op met Thijs Jonker, corporate recruiter, 06-81090855.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Over Yuverta

Naam school
Adres
De Molen 94 , 3995AX Heel Nederland NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Hoi, welkom bij Yuverta!

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heten al onze scholen Yuverta.
Het is een originele, dynamische en open naam. Met indirecte verwijzingen naar jij, jeugd, groen en toekomst. We zijn er ontzettend trots op!

Een nieuwe naam = meer dan een nieuw jasje. Onze nieuwe naam staat voor wie en wat we willen zijn: Thuis in de Toekomst. We bieden onze leerlingen, studenten en cursisten een vertrouwde basis. Van daaruit kunnen ze zich voorbereiden op de toekomst.

‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis. Op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.