Vacature Docent Levensbeschouwing/Filosofie in Oss

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Levensbeschouwing/Filosofie 
Datum online
2023-03-09 9-3-2023
Sluitingsdatum
2-4-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3
Omschrijving

Over Maaslandcollege Het Maaslandcollege is een moderne school voor (tweetalig) mavo, havo en vwo met veel aandacht voor de internationale wereld om ons heen. Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past. Wij dagen hen uit grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een omgeving die veilig is en waar duidelijkheid en respect voor elkaar heel belangrijk zijn. Wij nemen jonge mensen serieus, geven ze de instrumenten om de wereld te gaan veroveren. Dat doen we natuurlijk allereerst met uitstekend onderwijs met onder meer een hoogwaardige bètaopleiding, tweetalig onderwijs voor alle richtingen en de inzet van digitale hulpmiddelen. En ook met een gevarieerd programma voor sport en cultuur en met internationale uitwisselingen. Het Maaslandcollege is een school waar het draait om persoonlijk en uitdagend onderwijs, waarbij individuele talenten, interesses en ontwikkeling centraal staan en waar mensen werken die samen ’gaan’ voor een geweldige en veelzijdige voorbereiding op de toekomst van al onze leerlingen.

Het Maaslandcollege is ter vervanging per direct voor 0,3 fte op zoek naar een docent Levensbeschouwing/Filosofie

Wij zoeken een gedreven en vooruitstrevende docent Levensbeschouwing • Je bent per direct beschikbaar; • Je krijgt energie van lesgeven en bent didactisch en pedagogisch onderlegd; • Je bent (bijna) in het bezit van een 1e graads bevoegdheid levensbeschouwing/filosofie; • Je hebt aantoonbare kennis van en affiniteit met het vak; • Je hebt ervaring met lesgeven binnen het VO; • Je motiveert en begeleidt de leerlingen om hun doelen te behalen; Het gaat om lessen Levensbeschouwing in VWO 5, vanuit een filosofisch uitgangspunt.

Wij bieden: • Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen; • Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren; • Functie LB/LC/LD; • Goede arbeidsvoorwaarden op basis van de cao OMO; • Soort contract: tijdelijk.

Meer informatie Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Cas Egelie, sectievoorzitter, via mail: c.egelie@maaslandcollege.nl
Solliciteren Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je je sollicitatie tot 3 april 2023 richten tot de heer Peter Roozeboom, afdelingsleider. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.)

Over Maaslandcollege

Naam school
Adres
Vianenstraat 1 , 5342AJ Oss NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving

Het Maaslandcollege is een moderne school voor (tweetalig) mavo, havo en vwo met veel aandacht voor de internationale wereld om ons heen. Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past. Wij dagen hen uit grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een omgeving die veilig is en waar duidelijkheid en respect voor elkaar heel belangrijk zijn.

Wij nemen jonge mensen serieus, geven ze de instrumenten om de wereld te gaan veroveren. Dat doen we natuurlijk allereerst met uitstekend onderwijs met onder meer een hoogwaardige bètaopleiding, tweetalig onderwijs voor alle richtingen en de inzet van digitale hulpmiddelen. En ook met een gevarieerd programma voor sport en cultuur en met internationale uitwisselingen. 

Het Maaslandcollege is een school waar het draait om persoonlijk en uitdagend onderwijs, waarbij individuele talenten, interesses en ontwikkeling centraal staan en waar mensen werken die samen ’gaan’ voor een geweldige en veelzijdige voorbereiding op de toekomst van al onze leerlingen.

Bijzonderheden
Het Maaslandcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.