Vacature Assistent leerlingen in Goirle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Assistent leerlingen 
Datum online
2023-03-08 8-3-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
1-4-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving

Verbreed je wereld. Begin hier.

Jij bent assistent leerlingen. Je begeleidt leerlingen en je bent expert in jouw vak. Maar je bent meer. We kijken samen wat bij jou past. Met jouw unieke talenten draag je bij aan het vormgeven van ons onderwijs: als verbinder, ondernemer of vernieuwer. Jij verbreedt jouw wereld en straks die van de leerlingen. Wij zijn trots op onze open blik op de wereld. We ontdekken, verbazen en bewonderen en nemen dit mee in ons onderwijs. Dit maakt ons ondernemend. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de wereld. Wij zijn trots op ons team. We vinden het belangrijk dat jij je verbonden en betrokken voelt binnen onze school, tussen jouw collega’s. En omdat we jou belangrijk vinden, krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen. Jouw talent en initiatief wordt bij ons gezien.

Het Mill Hill College is een complete en vooral laagdrempelige middelbare school met circa 1.500 leerlingen en ongeveer 160 enthousiaste collega’s.

Met ingang van het nieuwe schooljaar heeft het Mill Hill College een functie beschikbaar voor een:

assistent leerlingen 0,6 fte Jouw werkzaamheden: Samen met je collega's hou je de mediatheek en Agora (open leerruimte) draaiende. Je ondersteunt leerlingen (en docenten) bij alle voorkomende vragen. We kijken hierin samen of jouw mogelijkheden en ambities aansluiten bij de taken die er op dat moment liggen.

Het team: Het team aan assistent leerlingen bestaat uit zes andere assistent leerlingen. Het is een jong en divers team waarin een ieder zijn eigen kwaliteiten heeft en daarop ingezet wordt. Je bent onderdeel van een van de onderwijsteams waardoor je onderdeel bent van het primaire proces.

Wij vragen:

  • een collega die affiniteit heeft met de leerlingen;
  • een relevant MBO diploma;
  • ambitie om een lesbevoegdheid te halen is een pré maar geen vereiste.

Wij bieden:

  • een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
  • creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens cao VO deel 1 en CAO-OMO;
  • startdatum: zsm
  • soort contract: tijdelijk dienstverband dat bij goed functioneren na een schooljaar overgaat in een vast dienstverband. Mocht je op dit moment een vast contract hebben binnen Vereniging OMO dan blijft dit van kracht.

Meer informatie: Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ingrid Verheijden, personeelsfunctionaris, via iverheijden@millhillcollege.nl.

Solliciteren We zien je sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, www.omo.nl. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling. Graag attenderen we je erop dat je alle correspondentie omtrent je sollicitatie aantreft in het persoonlijk account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Mill Hill College

Naam school
Adres
Venneweg 42 , 5051BP Goirle NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Verbreed je horizon. Begin hier.

Wij zijn een dorpse school met een grenzeloze ambitie. Onze persoonlijke betrokkenheid karakteriseert de sociale werkwijze van de docenten. We bieden onderwijs afgestemd op niveau aan. Dat is een uitgebalanceerde aanpak die zowel uitdaagt, maar ook aansluit bij de manier van leren die bij de leerlingen past. Leren is meer dan alleen kennis opdoen van verschillende vakken.
Deze differentiatie passen we ook toe in de dagelijkse uitvoering van het personeelsbeleid. Wij gaan levensfase bewust met onze collega’s om en bieden waar dat kan maatwerk in jouw persoonlijke en professionele situatie.

De school heeft ruim 1500 leerlingen en circa 170 medewerkers. Er heerst een open en collegiale sfeer. Qua medewerkerstevredenheid scoort het Mill Hill College al jarenlang uitzonderlijk hoog.
Bijzonderheden
Het Mill-Hillcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.