Vacature Clusterleider Maatschappij (Nederlands en GMF) in Hoogeveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Clusterleider Maatschappij (Nederlands en GMF) 
Datum online
2023-03-08 8-3-2023
Sluitingsdatum
29-3-2023
Met ingang van
1-8-2023
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8 - 1.0
Aantal uren
25
Omschrijving
Het Roelof van Echten College in Hoogeveen, locatie Bentinckspark (havo/vwo) zoekt, in verband met het vertrek van de huidige clusterleider, een clusterleider Maatschappij (Nederlands, Godsdienst, Maatschappijleer).
Het Roelof van Echten is een matrixorganisatie, wat betekent dat verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie gelegd worden. Er zijn zes clusters, waarbij de clusterleiders verantwoordelijk zijn voor onderwijsinhoud, de onderwijskwaliteit en voor de collega's in hun cluster. Daarnaast zijn er vier afdelingsleiders, die verantwoordelijk zijn voor alle leerlingzaken. 

Samen met de directeur onderwijs ben je verantwoordelijk voor het onderwijsbeleid in de breedste zin van het woord. 
De taak wordt uitgevoerd in combinatie met een aantal te geven lessen (maximaal 15).

Wij zoeken een collega die op natuurlijke wijze zijn of haar cluster begeleidt, goed kan samenwerken binnen zijn of haar cluster en met de andere clusterleiders en de afdelingsleiders. Een verbinder, een analytisch en strategisch denker, die kan relativeren en beschikt over een gezond gevoel voor humor. 

Het Roelof van Echten is een school waarin elke leerling en elke collega zich gezien en gehoord moet voelen. Wij werken vanuit onze christelijke identiteit. Daarmee staat zorg voor elkaar en aandacht voor de ander hoog in ons vaandel.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een eerstegraadsbevoegdheid Godsdienst/ Levensbeschouwing of Maatschappijleer. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen een matrixorganisatie is een cluster- of afdelingsleider een docent met taken. Deze positie wordt gewaardeerd in LD. 
Taakomschrijving is op te vragen via psa@rvec.nl 

Er wordt eerst een tijdelijk dienstverband aangegaan met uitzicht op vast.

Over Noorderwijzer - Roelof van Echten College

Adres
Sportveldenweg 20 , 7902NX Hoogeveen Drenthe NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Naomy Monteban
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Het RvEC is de brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Hoogeveen. Op onze locatie Voltastraat vind je het praktijkonderwijs en het vmbo. Leerlingen van vmbo TL, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Onze belangrijkste missie: een succesvolle leerloopbaan voor ieder kind. Dit betekent dat we passend onderwijs bieden voor ieder kind. We streven ernaar dat elke leerling zo goed mogelijk terechtkomt en moeiteloos doorstroomt naar vervolgonderwijs of een baan. Om dat te bereiken, werken we nauw samen met onze partners in het basisonderwijs, het speciaal onderwijs, het vervolgonderwijs en het bedrijfsleven.
 
Een goede school zijn voor leerlingen kan alleen als je ook een goede school bent voor medewerkers. Een optimaal pedagogisch en didactisch klimaat komt voort uit inspirerende, betrokken en professionele medewerkers. We zijn een school die luistert naar medewerkers en hen betrekt in ontwikkelingen. Medewerkers krijgen de kans om zich breder te ontwikkelen en om vernieuwend bezig te zijn. Dat doen we door taken en verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen en te vertrouwen op de ondernemende kracht van onze professionals. We bieden hiervoor een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor leren en groei. Naast een uitdagende baan kun je rekenen op een salaris conform de cao Voortgezet Onderwijs en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Dus wil jij je verder ontwikkelen binnen een vooruitstrevende en ondernemende organisatie, dan ben je bij het RvEC op de juiste plaats.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie over de vacature kan opgevraagd worden bij Naomy Monteban, hoofd personeelszaken, n.monteban@rvec.nl.

Sollicitatiebrieven, voorzien van motivatie en CV graag ter attentie van Jantine van der Kooij, directeur onderwijs BP, j.t.vanderkooij@rvec.nl.  De sollicitatietermijn sluit op 29 maart 2023.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.