Vacature Docent Engels LB in Kaatsheuvel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels LB  
Datum online
2023-03-08 8-3-2023
Sluitingsdatum
4-4-2023
Met ingang van
13-3-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving

OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrecht College in Kaatsheuvel, het d’Oultremont College in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘leren is doen’-concept op het Van Haestrecht College en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo. Het Van Haestrecht College is per direct op zoek naar een

Docent Engels, 2e graad

Het betreft een tijdelijk dienstverband in verband met vervanging tot het einde van het schooljaar. De omvang van de vacature is 0,5 fte, de functie wordt ingeschaald in LB.

Binnen deze vacature zijn we op zoek naar een collega die:

  • Beschikt over een 2e-graads bevoegdheid Engels;
  • Affiniteit heeft met de doelgroep VMBO.
  • Gelooft in de positieve benadering van de leerling
  • Gelooft dat leerlingen het beste leren door te doen en dat in zijn/haar lespraktijk terug laat zien.
  • Graag samenwerkt in een team en denkt in mogelijkheden.

Het Van Haestrecht College is een kleinschalige VMBO-school in het centrum van Kaatsheuvel. Met beide benen in de samenleving willen wij onze leerlingen laten bouwen aan hun toekomst. We werken graag samen met onze leerlingen, geven ze vertrouwen en de ruimte om trots te zijn. Onze leerlingen leren door te doen en dat gaat verder dan het boek. Kennis en vaardigheden worden zo in samenhang ontwikkeld. Niet alleen bij de praktijkvakken, maar bij alle vakken! Het onderwijsconcept met pleinonderwijs biedt alle randvoorwaarden om te differentiëren. Wij werken het liefst samen met docenten die initiatief nemen, ondernemend zijn en denken in mogelijkheden, zowel binnen als buiten de school. Je ziet de leerling en begeleidt ze binnen én buiten de les. Het kleinschalige karakter van onze school maakt dat ook mogelijk. Informatie Voor meer informatie over deze vacature of het Van Haestrecht College kun je contact opnemen met dhr. Vanja Goossen (directeur), tel. 0416-272683 of via v.goossen@vanhaestrechtcollege.nl Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl.

Over OMO SG De Langstraat - Van Haestrechtcollege

Adres
Vossenberglaan 8 , 5171CC Kaatsheuvel NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.
Bijzonderheden
Dr. Mollercollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.