Vacature Docent Natuurkunde vmbo b/k/tl in Dongen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde vmbo b/k/tl  
Datum online
2023-03-07 7-3-2023
Sluitingsdatum
14-4-2023
Met ingang van
1-8-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving

Het Hanze College in Oosterhout vormt samen met het Cambreur College Kwadrant Scholengroep. Kwadrant Scholengroep valt onder het bestuur van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

In het schoolplan van Kwadrant Scholengroep beschrijven we het onderwijs binnen Kwadrant Scholengroep met de woorden: kwaliteit, midden in de samenleving, toekomstgericht en ondernemend. Dit houdt in dat we op zoek zijn naar docenten die hieraan willen meewerken en lef willen tonen. Het Hanze College heeft in augustus 2021 een nieuwe onderwijsconcept ingevoerd waar nog meer aandacht is voor de individuele leerling. We werken met leseenheden van 30 minuten, waarbij vaak een blokuur wordt ingeroosterd. Wij zijn voor het schooljaar 2023-2024 op zoek naar een docent:

NATUURKUNDE voor 0,8 fte

Wie zoeken wij? Voor deze baan zijn wij op zoek naar een iemand die: • (bijna) is afgestudeerd als docent natuurkunde 2e graads; • als zij-instromer die in het onderwijs wil gaan werken; • zijn/haar passie voor dit praktijkvak over weet te brengen op de leerlingen; • een grote affiniteit heeft met de leerlingen van het vmbo (b/k/tl); • zich herkent in ons schoolplan (https://kwadrant-sgr.nl/) en het onderwijs op het Hanze College (www.hanze-college.nl); • zijn steentje bij wil dragen aan goed onderwijs; • wil werken in een leuk en enthousiast team; • open staat voor het geven en krijgen van feedback

Wat bieden wij je? • Een afwisselende, verantwoordelijke baan in een fijne werkomgeving. • Een aanstelling voor de duur van dit schooljaar met uitzicht op een vaste aanstelling; • Een aanstelling in schaal LB. • Een aanstelling van ongeveer 0,8 fte. Lessen in de vakken nask1 en mens en natuur. • Een aanstelling bij Ons Middelbaar Onderwijs; de grootste onderwijswerkgever voor voortgezet onderwijs in Nederland met een eigen CAO. Informatie.

Sollicitaties via www.omo.nl of www.meesterbaan.nl. Sollicitaties dienen uiterlijk op 14 april aanstaande binnen te zijn. Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Petra Hellwich, adjunct directeur (phellwich@hanze-college.nl) Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel intern als extern uitgezet. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Kwadrant Scholengroep

Naam school
Adres
Mgr.Schaepmanlaan 13 , 5103BB Dongen NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Website
Omschrijving
Het Cambreur College in Dongen vormt samen met het Hanze College in Oosterhout, Kwadrant Scholengroep.
Deze scholengroep valt onder het bevoegd gezag van Ons Middelbaar Onderwijs.
In het schoolplan van Kwadrant Scholengroep beschrijven we het onderwijs binnen Kwadrant Scholengroep met de woorden: kwaliteit, midden in de samenleving, toekomstgericht en ondernemend. Dit houdt in dat we op zoek zijn naar medewerkers die hieraan willen meewerken en lef willen tonen.
Bijzonderheden
De Kwadrant Scholengroep maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.