Vacature Docent Nederlands I 2e gr. I LB I Bep. tijd in 's Hertogenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands I 2e gr. I LB I Bep. tijd  
Datum online
2023-03-07 7-3-2023
Sluitingsdatum
1-5-2023
Met ingang van
1-8-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 1,0
Omschrijving

De Bossche Vakschool is een school die onderwijs biedt aan leerlingen die ‘leren door te doen’. Juist nu, in een tijd dat vakmanschap en vitale beroepen herwaardeerd worden en het (technisch) vmbo een nieuwe impuls krijgt, willen we zichtbaar maken dat we op onze school veel te bieden hebben en de deur voor iedereen wagenwijd open staat. We willen álle kinderen verwelkomen met zijn of haar talenten en met alles wat daarbij hoort.

Wij hebben een vacature vanaf start komend schooljaar.

2232 Docent Nederlands I 2e gr. I LB I Bep. tijd I 0,7 – 1,0 FTE

Ben jij de enthousiaste collega die ons team komt versterken?

Jouw profiel Je beschikt minimaal over een relevante onderwijsbevoegdheid Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je vindt het leuk om nieuwe inzichten in de praktijk toe te passen Lessen met name in de bovenbouw Mentoraat in de bovenbouw Je creëert een veilige en uitdagende leeromgeving, die aansluit bij de huidige generatie Je bent verbindend naar leerlingen, ouders en collega’s Je gaat een uitdaging niet uit de weg en bent positief-kritisch over de organisatie en het eigen handelen

Aanbod/Arbeidsvoorwaarden Een tijdelijke aanstelling van 0,7-1,0 fte Bij voldoende bewezen geschiktheid behoort een vaste benoeming tot de mogelijkheden Ruimte voor verdere ontwikkeling en professionalisering Een zeer prettige werksfeer Salariëring docent LB conform CAO VO Aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO OMO)

Voor meer informatie over onze school kijk op www.bosschevakschool.nl

Heb je interesse in bovenstaande vacature en heb je de juiste kennis, ervaring en vaardigheden in huis??Reageer dan via https://vacatures.omo.nl. We zien je motivatie en CV graag tegemoet!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer J. Palte, teamleider, op 073-6443777.?Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met mevrouw A. Diebels, afdeling P&O via personeelszaken@bosschevakschool.nl . Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over De Bossche Vakschool

Naam school
Adres
Onderwijsboulevard 1 , 5223DE 's Hertogenbosch NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
De Bossche Vakschool
De Bossche Vakschool is een school die onderwijs biedt aan leerlingen die ‘leren door te doen’. Juist nu, in een tijd dat vakmanschap en vitale beroepen herwaardeerd worden en het (technisch) vmbo een nieuwe impuls krijgt, willen we zichtbaar maken dat we op onze school veel te bieden hebben en de deur voor iedereen wagenwijd open staat. We willen álle kinderen verwelkomen met zijn of haar talenten en met alles wat daarbij hoort.
De komende jaren wordt het huidige schoolgebouw vervangen door nieuwbouw. Het schoolgebouw gaat letterlijk essentiële stenen bijdragen aan het bieden van faciliteiten aan leerlingen en medewerkers op de Bossche Vakschool. We bouwen daarmee letterlijk en figuurlijk aan onze school. Wij zijn een lerende organisatie waar de ambities hoog liggen en daar zijn we trots op!
 
ISK-Bossche Vakschool
De ISK (Internationale Schakelklas) is een afdeling van de Bossche Vakschool en bedoeld voor jongeren tussen de 12 en ongeveer 18 jaar die vanuit een ander land in ’s-Hertogenbosch zijn komen wonen of in de omgeving daarvan en de taal niet of nauwelijks beheersen. De ISK heeft als doel dat leerlingen volwaardig kunnen deelnemen aan de Nederlandse samenleving. Het onderwijs richt zich vooral op het verwerven van de Nederlandse taal en op inburgering in Nederland. Met deze basis zorgen wij ervoor dat leerlingen, op het juiste niveau, kunnen doorstromen naar het Nederlandstalige onderwijs en vol vertrouwen volgende stap zetten in hun (school)loopbaan.
 
Van Maerlant
Van Maerlant is een vmbo en mavo-school waar specifiek gekozen wordt voor een onderwijsvorm met uitgestelde beroepskeuze. Daarom leiden wij de leerling zo breed mogelijk op, zodat zij vanuit een bewuste keuze door kunnen stromen naar bijna alle richtingen op het mbo en hbo. Jongeren leren op onze
school veel algemene competenties die daarbij ondersteunen. Van Maerlant biedt ondernemend en actief onderwijs waarbij de focus ligt op de groei van de leerling als mens, met het ontwikkelen van eigen initiatieven als belangrijkste speerpunt. Met de aanwezigheid van een media (leer) park bieden wij een prikkelende en uitdagende leeromgeving waardoor onze leerlingen vaardigheden als creativiteit, eigen initiatief, organiseren en samenwerken kunnen ontwikkelen.
Bijzonderheden
De Bossche Vakschool maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.