Vacature Managementassistent(e) in Horst

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Managementassistent(e) 
Datum online
2023-03-01 1-3-2023
Sluitingsdatum
24-3-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 FTE
Omschrijving
Managementassistente Yuverta vmbo Horst (0,6 fte)
Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Yuverta Horst
Yuverta Horst is een school met ruim 450 vmbo leerlingen en 350 mbo studenten. Wij bieden groen vmbo onderwijs aan. Leerlingen en studenten bij ons krijgen naast vakken als Nederlands, wiskunde, mens & maatschappij, handvaardigheid en lichamelijke opvoeding, ook lessen dier, voeding, bloem, groen, veehouderij en andere praktijkvakken. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het groen is bij ons letterlijk te proeven.

Yuverta Horst is een gezellige school waar je elkaar makkelijk leert kennen. We zijn trots op ons pedagogisch klimaat. Het mooie is dat je als docent bij ons niet enkel les geeft op vmbo of mbo, maar je gaat als t ware breed te werk. Als school zijn we een plek waar leerlingen en studenten zich zelf kunnen zijn. Van onze leerlingen en studenten hebben we hoge verwachtingen; we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Er werkt hier een hecht team van collegas, dat samen de schouders eronder zet.

Wat ga je doen?
Als managementassistente bij Yuverta Horst ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe belanghebbenden. Je maakt deel uit van het team en ondersteunt het management op alle vlakken. Denk hierbij aan het plannen van gesprekken, agendabeheer maar ook het filteren van binnengekomen mails. Je levert een actieve bijdrage aan het in concept opstellen van begrotingen en (jaar)verslagen. De administratieve ondersteuning die jij bied is gelegen op zeer diverse gebieden, uiteenlopend van examinering, stages, personeelsbeleid, bedrijfsvoering tot projecten. Je bent bijvoorbeeld bezig met:
  • het bewerken, verwerken en opstellen van zakelijke correspondentie;
  • ondersteuning bieden van de beleids- en besluitvorming door het inwinnen, verzamelen en redigeren van beleids- en besluitvormingsinformatie;
  • verzorgen van administratief ondersteunende werkzaamheden, naast bovenstaande zal je ook berichten plaatsen op intranet, notuleren van vergaderingen en zorg dragen voor in en externe projecten.

Jij als managementassistente
Neemt verantwoording voor de locatie en ondersteunt het management in haar taken. Jij zorgt ervoor dat je altijd goed te bereiken bent en gaat klantvriendelijk om met alle belanghebbenden. Je bent communicatief vaardig en beschikt over vaktechnische kennis van administratieve procedures. Als managementassistente ben je proactief ingesteld en werk je accuraat, je hebt daarbij hopelijk ook kennis van administratieve computerprogrammas zoals MS Office en AFAS, of kan dit snel eigen maken. Daarnaast ben je:
  • ervaren in het werk als secretaresse op management en/of bestuurlijk niveau;
  • in het bezit van een relevant mbo diploma;
  • een echte teamplayer, je bent zichtbaar binnen de organisatie;
  • coördinerend, organisatorisch en communicatief goed onderlegd.

Wat bieden wij?
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving in een fantastisch team, met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7, min. bruto €2.174 en max. €3.264 bij een fulltime benoeming. Daarnaast krijg je bij ons:
  • 13de maand;
  • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bijYuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuvertaheeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen websiteWerken bij Yuvertabij de betreffende vacature via de buttondirect solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Voor vragen kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, 06-81090855.

Voor invulling van alle vacatures bijYuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Over Yuverta VMBO Horst

Naam school
Adres
Spoorweg 8 , 5963NJ Horst NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Niveau
vmbo
Omschrijving
Hoi, welkom bij Yuverta!

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heten al onze scholen Yuverta.
Het is een originele, dynamische en open naam. Met indirecte verwijzingen naar jij, jeugd, groen en toekomst. We zijn er ontzettend trots op!

Een nieuwe naam = meer dan een nieuw jasje. Onze nieuwe naam staat voor wie en wat we willen zijn: Thuis in de Toekomst. We bieden onze leerlingen, studenten en cursisten een vertrouwde basis. Van daaruit kunnen ze zich voorbereiden op de toekomst.

‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis. Op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.