Vacature Docent NaSk-Scheikunde LB in Waalwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent NaSk-Scheikunde LB 
Datum online
2023-03-01 1-3-2023
Sluitingsdatum
30-4-2023
Met ingang van
1-8-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving

Goed onderwijs maak je samen!

OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrecht College in Kaatsheuvel, het d’Oultremont College in Drunen en de Walewyc Mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremont College, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrecht College en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc Mavo.

De Walewyc Mavo in Waalwijk is per 1 augustus 2023 op zoek naar een

docent NaSk/Scheikunde voor 0,8-1,0 fte,

het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast

Deze functie wordt ingeschaald in LB.

Profiel?

U heeft ervaring als docent en wilt werken in een jonge en dynamische sectie.

U bent een docent met oog en hart voor de leerlingen.?

U biedt eigentijds onderwijs, waarbij u continu op zoek bent naar vernieuwing en optimalisering van de lessen met behulp van ICT.?

U kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen, zodat leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken.?

U creëert een veilige en uitdagende leeromgeving, die aansluit bij de huidige generatie.?

U werkt hierbij graag samen met leerlingen, ouders en collega’s. ??

Kennis en vaardigheden?

tweedegraads lesbevoegdheid?

vaardig in het toepassen van een breed scala aan actuele pedagogisch-didactische methoden en technieken;?

vaardig in het toepassen van diverse activerende werkvormen en differentiatie in de les;?

affiniteit met digitale leermiddelen;?

staat dicht bij de leerlingen;?

kan goed samenwerken, staat open voor reflectie en feedback;?

denkt mee met de organisatie en komt op basis van ervaringen en ontwikkelingen tot voorstellen voor vernieuwing en verbetering. ??

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature of de Walewyc-mavo kunt u contact opnemen met René Bregonje, adj. directeur, tel nr. 06-23360921. Meer informatie over de school vindt u op onze website: www.walewyc.nl.??

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl via de knop “solliciteren”.

Over OMO SG De Langstraat - Walewyc Mavo

Adres
Olympiaweg 8a , 5143NA Waalwijk Noord-Brabant NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

De Walewyc is een kleine vmbo school met de theoretische- en gemengde leerweg. De Walewyc-mavo ligt in het centrum van Waalwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Veel leerlingen komen ook uit de regio Waalwijk.
Kernwoorden zijn kleinschalig, korte lijnen, zorg voor de leerling, veilig, structuur.
Bijzonderheden
De Walewyc maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.