Vacature Docent Wiskunde in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 
Datum online
2023-02-27 27-2-2023
Sluitingsdatum
27-2-2024
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 FTE
Omschrijving
Leer jij onze leerlingen analytisch, logisch en probleemoplossend te denken door wiskundige kennis en principes? Word dan hun nieuwe docent wiskunde!

Wie zijn wij?
Yuverta Madestein is een kleinschalige en veilige school midden in de groene omgeving van recreatiegebied Madestein, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. Leerlingen voelen zich bij ons snel op hun gemak. Onze docenten kennen alle leerlingen en de leerlingen kennen alle docenten. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Yuverta Madestein is een vertrouwde basis voor onze leerlingen, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen tot wie zij zijn en voorbereid worden op de toekomst. Wij zijn een groeiende VMBO-school voor de basisberoepsgerichte- tot de theoretische leerweg.

Kijk voor een kennismaking met de school en een aantal van onze docenten op onze website:

https://www.yuverta.nl/vmbo/scholen/vmbo-den-haag-madestein/

Wat ga je doen?
Je gaat onze leerlingen voorbereiden op hun plek in de maatschappij. Als docent wiskunde doe je dit in de eerste plaats door met plezier het vak wiskunde over te brengen op de leerlingen, door middel van uitdagende en activerende lessen. Je gaat op een positieve manier om met de leerlingen en hun feedback en weet jouw benadering en lessen hierop aan te passen. Onze leerlingen moeten zich staande gaan houden in een wereld waar wiskunde ongemerkt een grote rol inneemt in bijvoorbeeld technologie en exacte wetenschappen. Jij wordt de docent die door jouw aanpak onze leerlingen weet te boeien voor de wiskunde en die hen het inzicht en de vaardigheden gaat aanleren om wiskundig probleemoplossers te worden!

Naast het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de leerlingen, help je ook mee om het vak en de school verder te ontwikkelen. Denk aan verdere ontwikkeling van het eigen vakgebied, maar ook het verder ontwikkelen van de kwaliteit van ons onderwijs en de organisatie in algemene zin. Afhankelijk van jouw eigen ervaring en wens is het mogelijk om het mentoraat op te pakken van een klas en daarmee een belangrijk aanspreekpunt te zijn voor de leerlingen en hun ouders. Wij waarderen een ondernemende en betrokken houding en de bereidheid om (eventueel op termijn) ook neventaken op te pakken.

Waar zijn wij naar op zoek?
In verband met de groei van de school zijn we op zoek naar een docent wiskunde voor 0,6 tot 1 FTE vanaf 1 augustus 2023.

Wij zoeken iemand:
  • met passie voor het vak, die dit ook weet over te brengen op de leerlingen;
  • met een bevoegdheid voor het vak wiskunde of je bent hiervoor in opleiding;
  • met affiniteit voor onze doelgroep, namelijk VMBO-jongeren;
  • die betrokken is en meedenkt in de vakgroep en de school;
  • die het eigen vak helpt ontwikkelen, innovatief denkt en ook over de grenzen van het eigen vak verbinding kan maken;
  • die zowel pedagogisch als didactisch onderlegd is.

Wat bieden wij?
Werken in een gezellig en betrokken team. Yuverta Madestein scoort al jaren erg hoog op medewerker tevredenheid. Je wordt onderdeel van een leerjaarteam en vaksectie onder leiding van een leerjaarcoördinator en vakgroepvoorzitter. We ondernemen meerdere malen per jaar personeelsexcursies en gezamenlijke activiteiten, dit gebeurt zowel formeel als informeel.

Daarbij bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB of LC van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 5.229 bruto per maand bij een fulltime-benoeming, afhankelijk van ervaring en opleiding. Verder bieden wij:
  • een 13de maand;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen vanuit onze eigen Yuverta Academy en daarbuiten;
  • alle nieuwe collegas nemen deel aan een inwerktraject en krijgen een individueel gesprek om ons begeleidingsaanbod af te stemmen op jouw behoefte.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta
Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier.

Ben jij dit?
Solliciteer dan via de website Werken bij Yuverta (Vacatures bij Yuverta) via de button direct solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden.

Meer weten?
Wil je meer informatie? Neem voor vragen over de procedure contact op met Raymond Kroek, corporate recruiter, via r.kroek@yuverta.nl en voor inhoudelijke vragen Peter van Gestel, schoolleider Yuverta Madestein via p.van.gestel@yuverta.nl.

Wanneer je bij ons komt werken, dien je een geldige VOG te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Over Yuverta vmbo Den Haag-Madestein

Adres
Madesteinweg 25 , 2553EC Den Haag Zuid-Holland NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.