Vacature Locatie adviseur M&C Klaaswaal 0,4 in Klaaswaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Locatie adviseur M&C Klaaswaal 0,4 
Datum online
2023-02-24 24-2-2023
Sluitingsdatum
24-2-2024
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 FTE
Omschrijving
Wat ga je doen als locatie adviseur Marketing en Communicatie (0,4 fte). Voor de locatie vmbo Klaaswaal?

De Marketing & Communicatie afdeling bestaat uit ongeveer 45 mensen, waarvan een groot deel een standplaats heeft op een school locatie. Als locatie adviseur ben je een allround adviseur en help je maximaal twee locaties of onderwijssoorten met de marketing en communicatie in de regio. Je adviseert in de interne communicatie en bent onderdeel van het locatie issueteam. Je levert input voor (re) marketing, (online) advertising en bent het aanspreekpunt voor schoolleiders. Op de locaties zijn uitvoerende communicatietaken ook belegd bij collega's, waarmee je veel optrekt.

Je stelt het marketing-communicatieplan op i.s.m. de locatie directie (afgeleid van de Yuverta-brede aanpak) met aandacht voor lokale en regionale kansen. Je zoekt actief naar manieren om je locatie te profileren bij toeleverende scholen, bij evenementen, via vakbladen, lokale pers, nieuwsbrieven, sociale media en kanalen van partners. Je overlegt met de locatie directie over werving en profilering van je school, maar ook heb je veelvuldig contact met collega's met communicatietaken op jouw locatie en je zoekt afstemming met de collega's van de M&C-afdeling. Daarnaast:
 • coördineer je online en fysieke voorlichtingen, open dagen en andere wervingsactiviteiten zoals gastlessen, rondleidingen, meeloopdagen, doe-dagen enz., tevens houd je de registraties hiervoor bij;
 • help je collega's met sociale media content voor hun kanalen, met hun relatiemanagement en je kijkt mee of de huisstijl overal goed wordt toegepast (denk ook aan onderwijsmiddelen en alles wat er namens je locatie wordt opgehangen of getoond);
 • schrijf je pakkende flyerteksten, webteksten, stel je advertenties op, maak je nieuwsbrieven en testimonials;
 • houdt je goed in de gaten dat jouw locatie beschikt over goede en voldoende communicatiemiddelen, zodat niemand mis grijpt.

Je werkt samen met directie binnen de locaties, collega's met communicatietaken op de locaties, thema adviseurs team marketing en communicatie, collega locatie adviseurs in de regio en de regiodirecteur.

De ideale kandidaat

Je hebt er plezier in om te adviseren, je locatie directie en collega's mee te nemen in je plannen en tegelijkertijd ook in de uitvoering je steentje bij te dragen. Je bent hands-on en actie- en resultaatgericht. Je vindt het leuk om zelf content te produceren (schrijven, dtpen) voor bijvoorbeeld social media of een nieuwsbrief. Je ontwikkelt net zo gemakkelijk allerlei concepten en actieplannen om je doelgroep te laten kennismaken met jouw locatie(s), zowel online als offline. Plus:
 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring opgedaan;
 • Je kunt je gemakkelijk inleven in onze doelgroepen en je weet hen met de juiste content of evenementen te bereiken;
 • Je bent prettig in de omgang, maakt gemakkelijk contact (intern en extern) en weet daarmee mensen in beweging te krijgen;
 • We vinden het belangrijk dat je een goede verbinding legt tussen de locatie waar je werkt en de afdeling M&C;
 • Je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je werkt vaak aan meerdere projecten tegelijk en houdt daarbij het overzicht.

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 10 van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Verder bieden wij:
 • functieomvang van 0,4 fte;
 • een 13e maand;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • interne kandidaten behouden hun contract, externe kandidaten ontvangen in eerste instantie een jaarcontract

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de button 'solliciteren' bij deze vacature.

Kom je door de briefselectie, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Zijn beide partijen enthousiast na dit eerst gesprek? Dan volgt een tweede gesprek. En hebben we een klik? Dan mag je per ommegaande aan de slag! Want je bent hard nodig.

Let op: - We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via de website Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Contact?

Voor inhoudelijke vragen, neem contact op met Sophie van Kasteren, Teamleider Marketing & Communicatie, via s.van.kasteren@yuverta.nl. LET OP: niet voor sollicitaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
2

Over Yuverta vmbo Klaaswaal

Adres
Rijksstraatweg 30b , 3286LS Klaaswaal NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.