Vacature docent Engels in Heerlen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent Engels 
Datum online
2023-02-20 20-2-2023
Sluitingsdatum
20-2-2024
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 - 0,8 FTE
Omschrijving
Docent Engels Yuverta vmbo Heerlen 0,2 – 0,8 fte

Dit betreft een vacature voor tijdelijke vervanging, met uitzicht naar verlenging bij goed functioneren.

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Yuverta Heerlen
Welke leerweg een leerling ook kiest, bij Yuverta helpen onze leerkrachten en begeleiders om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leerlingen leren in een duurzame, innovatieve en ondernemende omgeving. Bij al onze scholen zorgen wij voor een unieke leerervaring door middel van persoonlijk en goed onderwijs.
Ben jij de enthousiaste en professionele onderwijsassistent die zich met een team van betrokken collega’s wil inzetten voor goed onderwijs? Past begeleiden van VMBO-leerlingen goed bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!

Wij zoeken twee docent Engels voor minimaal 0,2 tot 0,8 fte. Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:
  • een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;
  • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
  • echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar leerlingen.

Wat ga je doen?
Als docent Engels heb je er plezier in de Engelse taal en cultuur over te brengen op onze leerlingen. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de leerlingen. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent die:
  • niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;
  • de leerling die boos zijn werkstuk in de vuilnisbak gooit omdat het mislukt is, ervan overtuigt om het er weer uit te halen en verder af te maken.
  • gedreven is om mee te bouwen aan onze school;
  • affiniteit heeft met onze doelgroep

Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.081 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:
  • 13de maand;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.  

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karin Hell via k.hell@yuverta.nl. Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, via t.jonker@yuverta.nl.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Over Yuverta vmbo Heerlen

Naam school
Adres
Heldevierlaan 12 , 6415SB Heerlen Limburg NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Niveau
vmbo
Omschrijving
Hoi, welkom bij Yuverta!

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heten al onze scholen Yuverta.
Het is een originele, dynamische en open naam. Met indirecte verwijzingen naar jij, jeugd, groen en toekomst. We zijn er ontzettend trots op!

Een nieuwe naam = meer dan een nieuw jasje. Onze nieuwe naam staat voor wie en wat we willen zijn: Thuis in de Toekomst. We bieden onze leerlingen, studenten en cursisten een vertrouwde basis. Van daaruit kunnen ze zich voorbereiden op de toekomst.

‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis. Op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.