Vacature Leraar NT2 voor de openbare basisscholen in Capelle en Krimpen aan den IJsse...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar NT2 voor de openbare basisscholen in Capelle en Krimpen aan den IJssel 
Datum online
2023-02-17 17-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
01-08-2023 of mogelijk eerder
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Als NT2 leraar bij BLICK op onderwijs heb je veel vrijheid. Maar daar staat ook wel wat tegenover: om les te geven aan onze meertalige leerlingen moet je heel wat in huis hebben. Je moet inspelen op vaak enorme verschillen in tempo en niveau. Daarnaast moet je de leerlingen meenemen in Nederlandse normen en waarden én in onze leerstrategieën die zij niet gewend zijn.

Wat ga je doen

Voor jouw leerlingen is niets teveel, je bent een bevoorrecht mens om met deze enthousiaste en kleurrijke kinderen dagelijks aan de slag te gaan! Wat een energie! Je maakt jouw lessen klaar waarbij de Nederlandse taal in alles wat je doet als een rode draad doorheen loopt. Je geniet van hun trotse koppies nadat ze zojuist samen met jou een moeilijke taalopdracht onder de knie hebben gekregen.
Deze kinderen in alle veiligheid leren leren, spelen en ontdekken zodat zij zich gehoord en gezien voelen is jou op het lijf geschreven!  Na je lunch werk je samen met je NT2 collega's aan het bedenken van een nieuwe methode. Regelmatig heb je met hen contact over de ontwikkeling van je leerlingen of zomaar een gezellig praatje. Je hebt genoten van het enthousiasme van je leerlingen en van je collega's! Morgen heb je een gesprek met je direct leidinggevende over een lokaal dat je wilt gebruiken om met jouw leerlingen bewegend te leren. Lekker dagje vandaag!

Dit heb je
 • Een basisbevoegdheid (PABO diploma) aangevuld met een gerichte NT2 opleiding, of in opleiding daarvoor of de bereidheid een opleiding te volgen.
 • Liefde voor onze kinderen.
 • 24 tot 40 uur de tijd om bij ons te werken.
 • Affiniteit met het openbaar onderwijs.
Dit kan je
 • Jij maakt het verschil, een stevige basishouding is jou niet vreemd.
 • Kinderen inspireren en met hart en ziel boeiend zijn.
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel.
 • Je bent een teamplayer en communicatief vaardig.
Dit krijg je
 • Een warm, kleinschalig en nieuw team volop in ontwikkeling.
 • Voldoende uitdaging.
 • Cao PO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Mogelijkheden tot coaching en verdere professionalisering.
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis.
 • Een laptop in bruikleen.
 • Onbeperkte nascholing via E-Wise.
 • Ontmoet je graag collega's en thuis ben je druk, maak gebruik van voordelig sporten via BLICK.
 • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling..

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesems, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk, h.beesems@blickoponderwijs.nl, 010-4500550. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.nl.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over BLICK op onderwijs

Naam school
Adres
Pelikaanweg 1 , 2903ER Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Over BLICK op onderwijs
Boeiend leren voor nu en de toekomst! Dat is het ideaal waar wij als BLICK op onderwijs voor staan en graag samen invulling aan willen geven. Samen met de 6 kernwaarden: boeiend onderwijs, veerkracht, eigenaarschap, vakmanschap, jezelf leren kennen en samen, leren van en met elkaar.

Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen) staat voor het aanbieden van uitdagend onderwijs van 4 tot 18 jaar aan leerlingen van alle niveaus. We zijn er trots op dagelijks ruim 3.400 kinderen te mogen begeleiden naar een toekomst.
BLICK is een ambitieuze groep van totaal 10 scholen voor primair en voortgezet onderwijs, met ondersteuning van een stafbureau dat is gevestigd op de 3de verdieping in het EYE College, Pelikaanweg 1 in Capelle aan den IJssel. Door de samenwerking wordt het mogelijk dat onze leerlingen binnen dezelfde stichting zijn/haar onderwijsloopbaan starten in groep 1 en afronden in de laatste klas van het voortgezet onderwijs. Meer info op www.blickoponderwijs.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.